banner392

Mekece yakınlarında Trafik kazası. İki kişi yaralı

Bilecik yönünden Sakarya yönüne gelen 07 FB 845 plakalı Ford Mondeo marka özel otomobil Bilecik-Osmaneli Tüneli çıkışından sonra Mekece köyü yakınlarında sürücü kontrolünden çıkarak taş duvarların üzerinden asfalta çakıldı.

Mekece yakınlarında Trafik kazası. İki kişi yaralı
Kazada araç sürücüsü Oğuzhan Turna (27) Antalya nüfusuna kayıtlı ile yanında bulunan Ukrayna uyruklu Ziya Sehnyast yaralandılar. Araçta bulunan puk cinsi köpek ise öldü.
Sakarya ile Bilecik sınırında meydana gelen kazaya ilk ulaşan 112 Pamukova Sakarya acil servisi oldu. 112 sürücüyü Pamukova devlet hastanesine getirdi. Osmaneli Acıl servisi ise Siya Sehnyast’ı Sakarya Toyotasa Acil Yardım hastanesine götürdü.
Pamkuova Devlet hastanesinde sürücü Oğuzhan Turna nın sağ omuzun da kırık olduğu teşhisinden sonra Turna Toyotasa Acil yardım Hastanesine sevk edildi.
Turna ve Siya Sehnyast’ın sağlık durumlarının hayatı tehlike taşımadığı öğrenildi.
Olay yerinde inceleme yapan Bilecik Osmaneli Jandarma ve trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma ve araştırma başlattılar. Ekiplerin çalışmaları sırasında çevreye saçılan araç içinde ki çocuk bezleri bulunması araçta bebek te olabileceği şüphesini arttırdı. Ancak jandarma nın yaptığı arazı inceleme ve araştırmasında araçta bebek değil punk cinsi bir köpeğin olduğu. Köpeğin ise kaza sonrası öldüğü görüldü.
 
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2011, 12:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER