banner392

Mekece-Osmaneli-İznik ayrımında yine trafik kazası.

Bilecik / Osmaneli yönünden gelen Tamer Yiğit yönetimindeki 16.CZG.74 plakalı Tır ile çarpışan Bilecik – İznik yönüne gitmekte olan 34.PH. 3992 plakalı özel araç kazasında yoldan çıkan ve devrilen araç pert olurken sürücü ise emniyet kemeri takılı olması sonucu yara almadan kurtuldu.

Mekece-Osmaneli-İznik ayrımında yine trafik kazası.
 Akşam saat 17.00 sulara meydena gelen Pamukova Mekece yakınlarındaki İznik yolu dönüşü ile, Bilecik Osmaneli yolu köprüsü altında yan yolda meydena gelen kazadan sonra yoldan çıkan aracın içindeki sürücü Osmaneli Hastenesine sevek edildi. Hastanede yapılan müdahele sonunda yara almadan kurtulan özer araç sürücüsü tahliye edildi.

Olay yerine gelen Jandarma kaza yerinde yaptığı incelemelerden sonra yolu trafiğe açarken, kaza ile ilgili soruşturma ve inceleme başlattı.

Bilecik – Osmaneli – Adapazarı üç yol geçişinde çok sık yaşanan trafik kazalarının yolun doğru ışıklandırılmadığı, özellikle İznik yönünden gelen ağır tonajlı araçların ise uzun süren iniş sonunda frenlerin kızmasından sonra aniden dönüş turuna geçmesinden sonra kazaların olduğu, yine alt geçite giren araçların karşı yönden gelen araçları görememesinin da bu bölgede meydana gelen kazalara davetiye çıkardığı söyleniyor. Yetkililerin bir an önce bu bölgede yeni yapılan Mekece – Osmaneli  ve İznik dönüşü yolunda meydana gelen kazaları takip etmeleri gerekiyor. 








Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 00:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER