banner392

Mekece de TIR’a arkadan çarpan kamyonette yaralılar ve 1 de ölü var.

Pamukova Mekece mahallesinde Trafik Işıklarında duran Bursa yönüne giden TIR a 16 CPR 33 Plakalı Reno Kango model komyonet arkadan çarptı. İlk bilgilere göre kamyonette bulunan 4 kişiden 3 ü ağır yaralı olarak hastanelere kaldırılırken. Pamukova Devlet Hastanesindeki 1 kadının hayatını kaybettiği bilgisi geldi.

Mekece de TIR’a arkadan çarpan kamyonette yaralılar ve 1 de ölü var.

Pamukova Mekece Mahallesinde  Trafik Işıklarında duran Eskişehir yönüne giden TIR a arkadan çarpan kamyonette bulunan 4 kişiden 1 i hayatını kaybetti. 3 kişi ise yaralandı.

Kamyonetin sürücüsü ve içinde bulunanlar yaralandı ve 1 kişide hayatını kaybetti.

kamyonetin sürücüsü  Sabri Karakoç unda durumu iyi olmadığı için Sakarya Araştırma Hastanesine kaldırıldı, eşi Şürkiye Karakoç ise Pamukova Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı.  Aynı araçta bulunan Huriser Gürbüz (52) ise ağır yaralı olarak getirildiği Pamukova da hayatını kaybetti. Mustafa Gürbüz Geyve Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bugun akşam saatlerinde Mekece Mahallesinde Eskişehir yönüne giden kırmızı ışıklarda duran Ayhan Aydoğdu yönetimindeki 42 P 0903 Plakalı tır çekicisinin 42 P 0103 Plakalı Dorseye arkadan gelen ve hız kesmeden çekicinin dorsesine giren  61 yaşındaki Sabri Karkoç idaresindeki 16 CPR 33 Plakalı kamyonet ise feci şekilde pert oldu.

 

Hastanelere kaldırılan yaralılardan yoğun bakımda olanlarında olduğu bilgisi edinildi.

 

TIR’a arkadan çarpan 4 kişinin Giresun’dan Bursa daki evlerine döndükleri bilgisi öğrenildi.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 23:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER