banner392

LPG yüklü tankere arkadan çarpan tır korkulu anlar yaşattı.

Pamukova Kültür Salonu karşısında akşam saatlerinde aynı yöne giden LPG yüklü tankerin durması sonucu arkadan vuran tır korkulu anlar yaşattı.

LPG yüklü tankere arkadan çarpan tır korkulu anlar yaşattı.

İzmit ten Eskişehire LPG taşıyan Mustafa Tosun yönetimindeki 34 TE 2847 plakalı  tankerin üst geçit üzerinde aniden durması sonucu arkasından gelen Ercan Duru yönetimindeki gaz beton yüklü 26 VU 385 plakalı tırın vurması kazaya neden oldu. Çarpmada gaz beton pirketleri kızışarak ateş aldı. Pamukova İtfayesinin zamanda gelerke müdahale etmesi meyedana gelebecek büyük bir faciayı önledi.

LPG yükle tankerin çarpmada hasar alması korkusu ile olayb yerine gelen emniyet görevlileri çevre güvenliğini anında aldılar.

Kara yolu bir süreliğine trafiğe kapandı. Eskişehir yönüne seyreden araçların seyri yan yoldan sağlandı.

Durulması yasak olan yerde aniden duran aracın sahibi seyir halindeyken bariyerlerden karşı yola geçmek için bir yayanın önünden geçmek istemesi üzerinde durduğunu söylerken, arkadan gelen tır sürücüsü ise “ani duruş yapan öndeki araca çarpmamak için ne kadar da sola kırdıysam kurtaramadım” dedi.

Maddi hasarla atlatılan lpg yüklü tankerle ona çarpan tır hasarla kazayı atlattılar. LPP yüklü tankerin gaz yüklü olması ve çarpmada tankerin şans eseri delinmeden kurtulması bir facıanın şans eseri atlatılmasına neden oldu.



İŞTE TANKER SÜRÜCÜSÜNÜN SÖYLEDİKLERİ 
 
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 00:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yasir
yasir - 10 yıl Önce

o bi patlasaydı hepimiz havaya ucardık lan allah korumus

SIRADAKİ HABER