banner392

Köyünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Pamukova Koop un kurucularından olan 1954 doğumlu Nejdet Baştan ın ani ölümü Pamukova yı yasa boğdu.

Köyünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Hüyeeyli köyü doğumlu Pamukova Koop (Pamukova taşıyıcılar Kooperatifi) kurucularından olan Galerici Murat Veren in ve Otobüsçü Aziz Çoban’ın ve İbrahim Şahin in kayın pederleri, belediye de çalışan Mustafa Baştan ın, Ali Osman, Nevzat, Nail ve Hayri Baştan ın abileri Nejdat Baştan köyünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Cumartesi günü öğlenden sonra köyüne eşi ile birlikte gezmeye giden Nejdet Taş evinin bahçesinde çalışırken aniden rahatsızlandı. Bahçede yere uzanan Nejdet Baştan a eşi ve gelen yakınları ilk yardım yapmaya çalıştılar ancak daha öncede iki defa kalp krizi geçirmiş olan ve stent takıldığı bilinen Nejdet Baştan Pamukova devlet hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hayatını kaybeden Nejdet Baştan Pazar günü öğleden sonra çarşı caminde kılınan cenaze namazından sonra yukarı mezarlığa defnedildi.
Koop cular arkadaşlarını son yolculuğunda otobüsleri ile eşlik ederek ebediyete uğurladılar.
Elperek mahallesinde oturan ve çevresi tarafından da çok sevilen Nejdet Baştan ın yakınları ve mahalleli merhumun yakınlarını yalnız bırakmadılar hanesi ziyaretçi akınına uğradı.
Pamukovahaber.com olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER