banner392

Köy yolları kapandı. Okullar 1 gün tatil edildi.

İki gündür devam eden kar yağışı etkili oldu. İlçede 20 cm yi bulan kar kalınlığı yükseklerde 1 metreyi geçti. 8 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Köy yolları kapandı. Okullar 1 gün tatil edildi.
 Pamukova da Pazatresi günden beri aralıklarla devam eden kar yağışı etkili oldu. Yükseklerde kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği bildirildi. Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli, Bakacak, Mesuriye, Eskiyayla, Kazimiye köylerine ulaşım sağlananamıyor. Ağaççılar, Kadıköylerinde de kar kalınlığının 30 metreyi geçtiği söyleniyor.
 
Özel İdare yetkililerininden alınan bilgiye göre dün mesuriye köyünde hasta olduğu bilgisi üzerine köye giden ekipler yolu açtılar. Ancak gece devam eden kar yüzünden yeniden yolun kapandığı bildirildi. Bugün de Köylere Hizmet Götürme Birliğinin iş makineleri ile İl Özel İdaresine ait bir greyderin köy yollarını açma çalışmalarına başladığı açıklandı.
 
OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dün akşama karşı artan kar yağışından sonra okulların bir gün tatil edildiğini duyurdu. Gece saat 21.00 sulanı belediye hoparlörinden yapılan açıklamada okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.
 
Pamukova da bugün okullar tatil, okula gitmeyen çocuklar ise sokaklarda karın tadını çıkarıyorlar. 
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2013, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER