banner392

Kötü hava şartları hizmet yapmadıklarını gösterdi.

Pamukova’da 1 haftadır devam eden kötü hava şartları elektriklerin kesilmesine, su borularının patlamasına, ulaşımın kesilmesine sebep olurken, İyi havalarda hizmet yaptıklarını söyleyenler şimdi kapanan yolları açamıyorlar, kesilen elektrik arızalarını gideremiyorlar, patlayan su borularını onaramıyorlar.

Kötü hava şartları hizmet yapmadıklarını gösterdi.

İŞTE BAZI KÖYLERDEN ALDIĞIMIZ SON DAKİKA BİLGİLERİ ŞÖYLE

Karapınar da sular Saski ye geçtiği halde ilk karda sos verdi. Karapınarlılar  Mühürpınar denen Kartepe ye yakın yerden gelen içme suyunu çeşmeden almaya başladı. Çünkü sular şebekeden akmıyor.

Karapınar da genelde zeytin ağaçları çok olduğu için tarlalara kadar ulaşım sağlanamıyor ve kar yüzünden zeytinlerin dalları kırılıyor. Mahalle girişinde şehir merkezinde olduğu gibi yol boyunca çam ve benzer yaprağı dökülmeyen ağaçlar yoğun kar yüzünden dalları kırılmaya devam ediyor.


ESKİYAYLA DA 4 GÜNDÜR ELEKTRİKLER KESİK.

Yine bölgenin en yüksek te kalan köylerinden olan Eskiyayla da tam bir mağduriyet yaşanıyor. Köyde 2 metrenin üzerinde kar var. Köyde telefonla görüştüğümüz vatandaşlar evlerinden dışarıya çıkamadıklarını, ahırlarında hayvanlarına su veremediklerini, suların kesik olduğu gibi, köyde 4 gündür elektik kesintisi de yaşandığını hala elektriklerin olmadığından şikayetçiler.

Köyde yer yer 3 metreye varan kar görüntüleri var. Yollar hala açılmış değil.

Köyde 2 tane havyan çiftliği var. Bu çiftlikte çok sayıda hayvan bulunmakta, bakıcılar bulunmakta çiftlikte elektrik kesintileri yüzünden cep telefonlarının şarjı bittiği tahmin ediliyor ve teflonlardan kapsam dışı oldukları mesajları geliyor.

AKÇAY DA MAHSUR KALAN 2 KİŞİ VAR.

Akçay da baraj inşaatında mahsur kalan 2 işçi için hala ulaşım sağlanmış değil.

Hüseyinli köyünde yol kapalı, Elektrikler sık sık kesiliyor. Köylü kesilen elektrikler için kısa vadeli çözüm bulmuşlar. Akü ile gerekli olduğu kadar cereyan sağlamaya çalışıyorlar.

KEMALİYE KÖYÜNÜN YOLU AÇILMIŞ GÖRÜLÜYOR.

Kemaliye köyünden aldığımız son dakika fotoğraflarında belediye başkanı Cevat Keser in köy içinde bir iş makinesinin yolu açtıktan sonra köylü ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını görüyoruz. Demek ki Kemaliye yolu açılmış ve bu görüntüler çekilmiş.

 

 
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 22:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

allahtan gelen her sey haktır bıraz sıkıntılar cekılecek hep beraber hıc bır sey gorundugu gıbı uzaktan kolay degıl sedas ısletmecılerı cogu koye ulasamıyor yolları acanlarında ısı kolay degıl ama tabı bıraz daha gayret ve azımlı olursak daha da ıyı olur kımsenın ısı kolay degıl allah herkese kolaylıklar versın.

SIRADAKİ HABER