banner392

Komutanlar İstifa Etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve üç kuvvet komutanı istifa etti.

Komutanlar İstifa Etti.
Genelkurmay başkanı ile birlikte kara, hava ve deniz kuvvetleri komutanlarının istifası Pazartesi günü yapılacak Yüksek Askeri Şura öncesine rastlıyor.
 
İlgili Konular
NTV televizyonu, Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Koşaner'in "gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğinin" belirtildiğini duyuruyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın haberler üzerine İstanbul programını iptal ettiği bildiriliyor.
Bu durumda, Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki atamalara karar verecek Yüksek Askeri Şura da yeni genelkurmay başkanı da atanacak.
Koşaner, geçen yıl, üç yıl süre için genelkurmay başkanlığına atanmıştı.
Başbakan Erdoğan, dün yaptığı açıklamada YAŞ'ta bir gerginlik olmasını beklemediğini söylemişti.
Geçen yıl, YAŞ'ta hükümeti devirmeye yönelik komplo davalarında adı geçen isimlerin terfi edilmesi, hükümetin karşı çıkması üzerine gerçekleşememişti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yüksek Askeri Şura ile ilgili dün yapılan pürüz olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, ''Normal olan şeyler bunlardır." demişti.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2011, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

HEP SÖYLÜYORUZ DEVLET İDARESİ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL BU İŞ İLİM, BİLGİ, TECRÜBE, FERASET İSTER DİYE DEFALARCA SÖYLEDİK AMA GEL GÖRKİ SİYONİZMİN SENARYOLARINDAN GÜZELİM ÜLKEMİZ BİRTÜRLÜ KURTALAMIYOR, ORDU BİZİM MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR AMA ORDU İLE MİLLETİ KARŞIKARŞIYA GETİRMEK İSTEYEN DIŞ MİHRAKLAR VAR ALLAH BUNLARA FIRSAT VERMEZ İNŞAALLAH MİLLETİMİZİN EN GÜVENİLİR KURUMLARINDAN BİRİ ORDUMUZDUR BU KURUM KASITLI OLARAK YIPRATILIYOR MALESEF BUGÜNKÜ İDARECİLERDE BU OYUNA GELİYORLAR İNŞAALLAH SİYONİZMİN SENARYOLARI TUTMAZ YOKSA ÖNÜMÜZDE ÇOK KÖTÜ GÜNLER VAR ALLAH ONLARA FIRSAT VERMESİN AMA İDARECİLERDE KENDİNE GELMESİ LAZIM.

SIRADAKİ HABER