banner392

Kaymakamın Pamukova da katıldığı ilk kurban bayramı Protokolu oldu.

Pamukova ya 1 ay önce atanan yeni Kaymakam Recai Karal adına resmi bayramlaşma töreni Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakamın Pamukova da katıldığı ilk kurban bayramı Protokolu oldu.

Bayramın ikinci günü (bugün) öğleden sonra yapılan bayramlaşma törenine Garnizon Komutanı, Mutu Artan, Pamukova Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Ceylan’ında katıldığı bayramlaşma törenine daire amirleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri de katıldılar.

Törende konuşan Kaymakam bayramlaşma töreni katılanlara teşekkür etti.

“ Dünyada ne zaman bir kötülük ortaya çıksa aslında bir öz eleştiri yapmamız lazım. Biz bu kötülüğün neresindeyiz, ne kadarını engelleyebilirdik, Biz bu kötülük için ne yaptık değil de, engellemek için ne yaptık acaba, demek lazım. İnşallah dünyada her yerde burada bulunduğumuz gibi huzurlu bayramlar bundan sonra insanlar yaşar, her günümüz bugünkü gibi olur.” Dedi katılanlara teşekkür etti.

“ Bizim gibi gurbette görev yapan arkadaşlar bu gibi ortamlarda dahi keyf alıyor. Bende kendi memleketimde olsam böyle ortama ihtiyaç duymam belki, bu yüzden de hassaten katıldığınız için teşekkür ediyorum.  İnşallah ailelerinizle mutlu, sağlık, huzurlu nice bayramlar yaşarsınız.” Dedi. Kaymakamın bu sözlerinden sonra protokol Halk Eğitim Müdürlüğü önünde topluca fotoğraf çekildiler. Peşinden ise Garnizon Komutanlığı, Pamukova Jandarma Bölük Komutanlığına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve resmi kurumlara bayram ziyareti yapıldı. 


Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 08:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER