banner392

Kartepe den 26 Mart 2015 günlü son görüntüler.

Dünyanın en nadir bulanabilecek güzel bir ülkesine sahip olduğumuzu söyler dururuz. Böylesine güzelliklerin başında Sakarya’mız gelmekte, Bu eşi benzeri az bulunan güzelliklerden maalesef yeteri kadar yararlanamıyoruz.

Kartepe den 26 Mart 2015 günlü son görüntüler.

İşte Sakarya’nın en güneşinde, Pamukova’nın ise kuzeyinde komşumuz Kocaeli’nin güneyinde samanlı dağları sıralamasında eski adı Kel tepe, şimdi ise Kartepe olan bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde hala en zirvede yer yer 1 metreyi geçen kar var.

Dünyanın bir çok ülkesinde turizm gelirleri ile rahat yaşayan çok sayıda ülke varken, bizler ise turizm gibi ekonomik kaynaklara yönelemediğimiz için, hatta elimizdeki yine güzel verimli arazilerimizi de iyi kullanamadığımız için milli gelirimiz en geri ülkeler düzeyinde kamaya devam ediyor.

Haberimizde çevremizdeki güzelliklerden söz etmek ve onları bir kere daha göstermek için başladığımız haberimizi iyisi mi dün bölgemizden (Kartepe nini güneyinden – Eskiyayla dan) çektiğimiz görüntüleri sizlerle paylaşarak yorumları ve düşünceleri siz okuyucularımıza bırakalım

İŞTE KARTEPE DEN PAMUKOVA YA DOĞRU BAKAN GÜZELLİKLER İŞTE BÖYLE. 


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 00:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER