banner392

Kartepe de Tatilcilerin üzerine kar kütlesi düştü, 2 tatilci son anda kurtarıldı.

Kartepe Greenpark Otel’in çatısında biriken kar tatilcilerin üzerine düştü. Olayda iki kişi kar kütlesinin altında kaldı.

Kartepe de Tatilcilerin üzerine kar kütlesi düştü, 2 tatilci son anda kurtarıldı.

Kocaeli sınırları içinde bulunan Kartepe  Greenpark Otel’in çatısında biriken 20 tonluk kar kütlesi büyük bir gürültü ile o sırada otel binasının etrafında bulunan insanların üzerine düştü. Karın düştüğünü görenler kaçarak uzaklaşırken, olayda iki kişi kar kütlesinin altında kaldı.

 

İKİ KADIN YARALANDI

Düşen kar kütleleri altında iki kişinin kaldığını gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri ve tatilci vatandaşlar seferber oldu.  Bazı vatandaşların kürekleriyle bazılarının ise elleriyle kazılan karın altından kısa sürede ulaşıldı. Kar kütlesinin altında kalan 2 vatandaş çevredekilerin yardımlarıyla bulundukları yerden kurtarılırken, 17 yaşındaki Büşra Ekşi ve akrabası olan 28 yaşındaki Hacer Köseoğlu hafif şekilde yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

 

ARAMA ÇALIŞMASI SÜRDÜ

Büşra Ekşi olay yerine ulaşan ambulans ekibiyle Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Köseoğlu ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kar kütlesi altında kalarak ölüm tehlikesi geçiren yaralıların kar tatili sebebiyle İstanbul’dan Kartepe’ye geldikleri kaydedildi. Otel bölgesinde karın düştüğü yerde bulunan jandarma ekipleri ise kar kütlesinin altında başka kişilerin olma ihtimaline karşın arama çalışması yaptı. Yaklaşık bir saatlik aramanın ardından kimseye ulaşılamadı. Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
haber:bizimkocaeli.com
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 20:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER