banner392

Kar esareti.

Balkanlardan gelen soğuk hava Pamukova’nın köylerle olan ulaşımı kesti. İlçede ise Pazar esnafının bir kısmı sergi açmadı. Zincirsiz trafiğe çıkan araçlar buzlanma nedeni ile zor anlar yaşadılar. Pazarı ise hamsi vurdu.

Kar esareti.

Meteoroloji tarafından haftalar önce uyarılan Balkanlardan gelecek denen soğuk hava dün gece saatlerinde Pamukova’da da etkili olmaya başladı. Gece boyunca devam eden kar yağışı yükseklerde daha da etkili olarak köy yollarının kapanmasına neden oldu. Haftalık kurulan Pazara köylüler gelemediler. Yağışa aldırış etmeden Pazar kuran esnaf ise tezgahları başında ateş yakmak zorunda kaldı.

Pazarda bazı esnafların tezgahlarını açmadığı gözlendi. Hamsi ise haftanın zam şampiyonu oldu. Çarşıda uzun yıllardır balık satışı yapan Yılmaz Çoban hamsinin pahalı olmasının nedenini arz talep olarak değerlendirdi. Karadeniz hamsisi 12 tl, Çupra ise 15 tl olarak satıldı.

Mesruriye köyünden gelen hasta var ihbarına karşı Özel idare greyderi önce Mesruriye yolunu açmak için gurup köy yollarında yolların kapanmaması için çalışmalar yaptı. Ancak açılan yolların devam eden kar yüzünden yeniden kapandığı öğrenildi. Kar yağışı Pamukova da hala devam ediyor.


BUGÜN İLÇEDE DÜKKANLARINI AÇANLAR İLK KAR GÖRÜNTÜLERİNİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELİRİNDE PAYLAŞTILAR.

İŞTE PAMUKOVADAN KAR MANZARALARI 
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 00:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
aaa
aaa - 10 yıl Önce

hocam sağol emeğine sağlık

SIRADAKİ HABER