banner392

Kapalı yollar hızla açılıyor.

Pamukova’da devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları Belediye ekipleri tarafından açılıyor.

Kapalı yollar hızla açılıyor.

Yüksek yayla köylerinden bazılarında daha öncedende var olan kar üzerine dünden beri devam eden yeni kar yağışı 1 metreye ulaştı.

Sabah bölgenin en yüksek yerleşim yeri olan Eskiyayla Mahallesinde bir abonenin elektriğinin olmadığı imbari üzerine köye gitmek için yola çikan Sedaş ekibi Ağaççılar köyü ile Eskiyayla arasında yolda mahsur kalmıştı.

Son aldığımız bilgilere göre. Mahsur kalan ekip çalışanları daha sonra belediyenin iş makineleri ile yolu açmasından sonra ekip köye ulaşarak sigortası atan abanenin elektiriğini verdi. Aboneye enerji verildiğin söyleyen Sedaş yitkelileri bölgede hernahgi bir arıza olmadığını ve çalışanların teyakkuz durumda olduklarını bildirdiler.

Pamukova Belediyesi Kar kürüme araçları ile kapanan yalları açmak için tam kapasite ile çalışıyorlar.

Belediye Başkanı Güven Övün Sabah kapalı olan ve ekipler tarafından açılan Eskiyayla yolunun açıldını gösteren çalışmaları paylaştı.

Pamukova’da aralıklarla kar yağışı devam ediyor. Ancak yağan kar manzaralını görmek için yaylalara çıkmak için hareket edenlerin dikkatli olması gerekiyor. Yollarda buzlanma, her an kapanma olacağı için zorunlu olmadıkça bulundukları yerlerden çıkmamaları mal ve can emniyeti açısından önem arz ediyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER