banner392

İç İşleri Bakanı haberi basından öğrendi

İstanbul'da başlayan yolsuzluk operasyonu kapsamında üç bakan çocuğu da gözaltında... Operasyonu yapan polisin bağlı olduğu Muammer Güler, düğmeye basıldığını medyadan öğrendi.

İç İşleri Bakanı haberi basından öğrendi

Başkent sabaha yolsuzluk savlı operasyon kapsamında, kritik koltuklarda oturan 3 bakanın çocuklarının gözaltına alınması haberine uyandı.“Ünlü” işadamlarının da gözaltına alındığı operasyon kapsamında İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Kaan Çağlayan ile Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar gözaltına alındı.

GÜLER MEDYADAN ÖĞRENDİ

En ilginci ise operasyonu yapan polisin bağlı olduğu Muammer Güler’in düğmeye basıldığını medyadan öğrenmesi oldu. Ayrıca Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan da gözaltına alınan isimler arasında.

BAKAN ÇOCUKLARI VE AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI YOLSUZLUK OPERASYONUNDA GÖZALTINDA

Bakan Zafer Çağlayan’ın katılımıyla bugün Ankara’da Ekonomi Bakanlığı’nda düzenlenmesi öngörülen Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Devredilmesine ilişkin Protokol İmza Töreninin iptal edildi. İçişleri Bakanı Muammer Güler ise Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan arasında Kapitan Andreevo sınır kapısında kurulması öngörülen polis ve gümrük ortak temas merkezinin kuruluş ve işleyişine ilişkin anlaşmanın imza törenini iptal etti. 
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER