banner392

Gölcükte Çarşaflı bir soyguncu öldürüldü.

Gölcük, akşam saatlerinde meydana gelen banka soygunu girişimiyle sarsıldı. Özel harekat timleri operasyonu gerçekleştirdi. Rehineler kurtarıldı. Soyguncu ise öldürüldü. Gölcüklü vatandaşlar, yolu kapatarak soyguncunun cansız bedenini taşıyan ambulansın geçişine bir süre izin vermedi.

Gölcükte Çarşaflı bir soyguncu öldürüldü.

KESKİN NİŞANCI VURDU

Saat 23:06 sularında operasyon gerçekleştirildi. İçerideki 4 rehine sağ salim kurtarıldı. Suriyeli soyguncu ise operasyonda öldürüldü. Soyguncuyu bankanın karşısında bulunan binaya yerleştirilen keskin nişancı tarafından vurulduğu öğrenildi. İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak, "İçeride bomba olma ihtimaline karşı bomba imha ekiplerinin çalışması sürüyor" şeklinde konuştu. Soyguncu etkisiz hale getirildikten sonra içeriye bomba imha ekipleri girdi. Bomba imha ekipleri soyguncunun üzerindeki bombayı etkisiz hale getirerek çıkardı. 

 

VATANDAŞLAR YOLU KAPATTI

Öte yandan vatandaşlar da operasyonun ardından bankaya girmeye çalışarak, sağ olduğunu düşündükleri soyguncuyu linç etmek istedi. Rehinelerden bazıları ambulansla hastaneye kaldırıldı, bazıları ise ambulans içerisinde tedavi edildi. Öte yandan soyguncunun cansız bedeni ambulansla hastaneye götürülmek istendi. Ancak Gölcüklü vatandaşlar yolu kapatarak ambulansın gitmesine izin vermedi. Polis ekipleri daha sonra müdahale ederek vatandaşları uzaklaştırdı, yol trafiğe açıldı.


bizimkocaeli.com
 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 01:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER