banner392

Genel Müdür Yunus Kengin ‘Asılsız haber ve dedikodulara itibar etmeyin’

Geyve, Pamukova, Ali Fuat Paşa da Doğalgaz dağıtım hizmetlerini yürüten ve 3 Mart 2011 tarihinde EPDK tarafından lisans verilen Akmercan Gepa Şirketler grubu adına Enerjiden sorumlu Genel Müdür Yunus Kesgin Başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 Bazı yalan haber ve dedikodulara da açıklık getiren Yunus Kesgin basının karşına şirketin Bölge Müdürü Hikmet Özdoğan, İşletme Şefi İbrahim Azak ve EPDK adına Proje Denetleme Müdürü Osman Tuna ile birlikte çıktı.
 
Şirketin Pamukova Şubesi Toplantı Salonunda projeksiyon eşliğinde yapılan sunumda bugüne kadar yapılan ve yeni yılda devam edecek yatırımlarda anlatıldı. Sunumu yapan Genel Müdür Yunus Kesgin kısa sürede Geyve, Pamukova ve Ali Fuat Paşa da Doğal Gaz alt yapı yatırımlarını tamamlayarak vatandaşların güvenli şekilde gaz kullanımını sağladıklarını söyledi.

kesgin konuşmasının devamında şunları söyledi.
 
"Geyve, Pamukova, Ali Fuat Paşa ilçelerimiz deperm bölgesinde bulunması sebebiyle doğalgaz şebekesininde güvenirliği son derece önemlidir. Türkiye de yapılan tüm doğalgaz yatırımları ususal ve uluslararası standartlara kapsamında imal edilmemtedir. Fakat biz deprem bölgesi hasabiyle burada bir kat daha titiz bir çalışma sergiledik.
 
Pamukova da kurmuş olduğumuz üç ilçeyi de besleyecek olan ARMS-A (Gaz ayrışım tesisi) çıkışında Botaş tarafından onaylanmış herhangi bir deprem anında doğalgazı kesecek Actuatörlü vana mevcuttur.
 
Bölge regülatörlerimizde ve binaların önünde bulunan servis kutularında, servis kutu bağlantılarının yanında yapılan dağıtım hatlarındaki gaz stoplarla ani bir gaz çıkışında hızlı bir şekilde gazı keserek emniyete alacak bütün tertibatlar mevcuttur. Bina içlerindeki iç tesisatlarda ise herhangi bir deprem anında gazı otomatık kesecek deprem vanaları kullanılmaktadır.
 
Bu çalışmalar sonunda vatandaşların büyük bir bölümü doğal gaz kullanımına geçmiştir ve hala geçmeye devam etmektedirler. Şuan itibariyle 3000 BBS doğal gaz abonemiz bulunmaktadır. Bunların 2400 BBS si gazını açtırmış ve doğal gaz kullanmaktalar. Vatandaşlarımız doğal gazlı yaşamın rahatlığını yaşamaktadırlar. Rahatlığı ve memnuneyite de bizlere bildirerek mutluluklarını bizlerle paylaşmaktalar.


 
Ancak bu kadar özveri ile yapmış olduğumuz yatırımlarımıza karşı bir takım insanların çıkıp belli belirsiz şeyler söylemesi, bütün çabamızı, emeğimizi, gayretimizi Geyve, Pamukova, Ali Fuat Paşa ya gaz arzını sağlama için harcarken, haksız ithamlar bizi gerçekten üzmüştür.”dedi. ve bölgenin alt yapısı ile ilgili tüm belgeleri basınla paylaştı.
 
Vatandaşları asılsız haberlere karşı uyardı.
Asılsız haber ve dedikodulara itabar edilmemesini, son derece güvenli doğalgazın kullanıldığını herhangi bir olumsuzlukta ise 187 Acil Servisinin araması tavsiyesinde bulundu. 
 
"Geyveli, Pamukovalı, Alifuatpaşalı vatandaşlarımızın herhangibir endişeye kapılmasına mahal yoktur. Emniyetli bir şekilde doğalgazı kullanabilirler" dedi.
 
GENEL MÜDÜRÜN BASINA YAPTIĞI KONUŞMANIN TAMAMI ALTAKİ VİDEODA İZLEBELİRSİNİZ
Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2012, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER