banner392

Gazetesinin ilanlarını kesen BİK çalışanlarına kurşun yağdırdı

Sakarya Anadolu Gazetesi sahibi, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Sakarya Rumeli Türkleri Eğitim Federasyonu Başkanı Adnan Uyumaz sabah gazeteye gelen Basın İlan Kurumu çalışanlarına kurşun yağdırdı. Olayda ağır yaralı hastaneyi kaldırılan Devrim Özergin hayatını kaybetti.

Gazetesinin ilanlarını kesen BİK çalışanlarına kurşun yağdırdı
Yerel Gazete sahibi Adnan Uyumaz bugün saat 10.00 sularında gazeteye gelerek denetim yapmak isteyen Devrim Ersin Özergin’e “Geçen gazeteye ceza kesen sen miydin? Diye sorduktan sonra çıkan gerginlik üzerine Şübe müdürü Recep Bolat’ın “Ne yapıyorsunuz” demesi üzerine belinden çıkardığı silahı ile ateş ettiği. Daha sonra da Devrim Özergin’e de kurşun yağdırdığı belirlendi. Bu sırada denetime gelen ekipte yer alan diğer BİK çalışanı Ökkeş Buğra Atılgan’ın olay yerinden koşarak yakındaki otele sığınarak etraftakilere haber verdiği öğrenildi.
 
Denetim yapılan odaya giren Yene Sakarya gazetesi çalışanı Mustafa Süke ile karşılaşan Adnan Uyumazın Süke’ye de ateş ettiği kaydedildi.
 
Olaydan sonra kaçan Adnan Uyumaz’ın yakalanması için Polis çalışmalarını sürdürüyor.
 
Günlük yayın yapan Anadolu Gazetesi çalışanları ise gazeteden ayrıldılar. Yarın gazetenin çıkmayacağı öğrenildi.
 
Anadolu Gazetesinin İnternet üzerinden yayın yapan //www.anadolumedyagrup.com/ sitesi ise bugünkü olayla ilgili haber yazmazken, sitede daha önce yapılan haberlerde basın ilan kurumunun gazetenin ilanlarını kesmesi ile ilgili ilginç haberler bulunuyor. Adnan Uyumaz’ın kendi köşesinde ise SESOB başkanı ile yaptığı tartışmalar dikkat çekiyor.
Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2012, 20:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER