banner392

Eski Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse Sakarya Vali Yardımcılığına atandı

Tayini çıkınca "Ne şerefsizlik yapmışım, açıklayın" diyerek istifa eden ve bağımsız milletvekili adayı olan eski Kemer kaymakamı mesleğe döndü ve bu kez Sakarya’ya atandı.

Eski Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse Sakarya Vali Yardımcılığına atandı
Antalya’nın Kemer kaymakamıyken AKP’li belde belediye başkanları hakkında soruşturma izni veren ve önce Antalya ardından da Aydın Vali yardımcılığı görevine atanan Bayram Ali Köse, şimdi de Sakarya Vali yardımcılığına getirildi. Kemer’de üç yıllık görev süresini doldurmadan Aydın’a atanınca ‘’Ne şerefsizlik yaptığımı öğrenmek istiyorum’’ diyen Köse, daha sonra istifa edip memleketi Rize’den bağımsız milletvekili adayı olmuştu.
Seçimi kazanamayan ve mesleğe geri dönen Köse, Sakarya Vali yardımcısı yapıldı. Aydın’a atanınca ’Salla başını al maaşını’ başlıklı bir şiir yazan Köse, ‘’Bugüne kadar 11 yerde çalıştım. 12’inciye de giderim.  Normalde en az 3 en çok 5 yıl görevde kalmam gerekir. Sezon ortasında, çoluk çocuğum okuyor, apar topar tayin çıkıyor. Ne şerefsizlik yapmışım, öğrenmek istiyorum" demişti.

Daha sonra milletvekili adayı olan Köse, seçim propogandasında da AKP’ye yüklendi ve ‘’İsmi Adalet ve Kalkınma Partisi ama yaptıkları adaletsizlik. Kemer’deki rant kavgasına alet olmadığım için hiçbir gerekçe göstermeksizin beni başka yerlere göndermek istediler’’ dedi. Bağımsız olarak seçilemeyen Köse mesleğine geri dönerken bu kez Sakarya Vali yardımcılığına atandı.
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2011, 01:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER