banner392

Erdoğan Isır’a ait Ramazan Kutlama afişi zabıta ekipleri tarafından indirildi.

Erdoğan Isır’ın cami üzerine Türk Bayraklı Ramazan kutlama afişi belediye zabıta ekipleri tarafından indirildi. Aynı alanda Zeki Toçoğlu’na ait afişe dokunulmadı.

Erdoğan Isır’a ait Ramazan Kutlama afişi zabıta ekipleri tarafından indirildi.
 Pamukova şehir girişinde ana artel üzerine birçok afiş yanına Pamukova CHP Belediye başkan adayı Erdoğan Isır tarafından Ramazan Ayını kutlayan afiş bugün belediye zabıta ekipleri tarafından asıldığı yerden indirildi.

 

Kırmızı bir zemin üzerine “Huzurun, Umudun, Barışın, Hoşgörünün arttığı PAMUKOVAMIZ için RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN” yazalı afiş ın izinsiz asıldığı gerekçesi ile indirilmesi, ayna alanda kalan Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’nun afişinin indirilmemesi Erdoğan Isır ayrımcılık olarak nitelendirdi.

 

Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir yasasının devreye girmesinin ardından şehir içinde ana arteller dahil birçok yerin tabela izni ve afiş yönetmeliği de değişmiş durumda. Ancak Pamukova da birçok ara sokakta direklere, arsa duvarlarına asılmış reklam afişlerinin ise ne zaman kaldırılacağı ve yetkinin kime ait olduğu kargaşası devam ediyor.

 

Hatta iş yerleri tarafından daha önce ilçe belediyesine ait olan tabela vergileri toplama yetkisi Büyük şehire geçtiği halde ismini açıklamak istemeyen bir iş yeri sahibi iş yerine ait tabelaya ilçe belediyesi 300 tl makbuz kesip tahsilat isteminde bulunduktan sonra da, Büyük şehir den aynı yerin kendi yetki alanlarında kaldığı gerekçesi ile 3000 tl vergi istediğini söyleyen yetkili iki makbuzu da elinde tuttuğunu ve bu şekilde hem ilçe belediyesinin, hem de Büyük şehir belediyesinin vergi isteminde bulunmasına anlam veremediğini söyledi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 23:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER