banner392

Erdoğan Isır Anneleri unutmadı.

Yerel seçimler sonrası seçmeni unutmayan Erdoğan Isır, Anneler Gününde yaptığı sürpriz ile Pamukovalı anneleri unutmadı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP den Pamukova belediye başkan adayı olan Erdoğan Isır, yerel seçimleri kaybetmesine rağmen belediye meclisine dört üye girmesini sağlamıştı. Isır yerel seçimler sonrası da seçmenden kopmadı. 31 Mart Sabahı tüm esnafı  gezerek teşekkür etti. Isır ayrıca tüm mahalle ve köyleri gezerek tek tek teşekkür etmişti.

 

Erdoğan Isır en son seçmenden mektupla helallik isteyip, hıdrellez etkinliği yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.  Isır, Anneler Gününde de Pamukovalı anneleri unutmadı ve İlçe merkezi ile mahallelerinde yaklaşık 450 anneye anneler gününde sürpriz yaparak annelerin yüzlerini güldürdü.

 

Gençler ev ev  gezerek Erdoğan Isır’ın Anneler Gününü kutlayan mesajını Pamukovalı annelere ileterek çikolata paketlerini  takdim ettiler. Gençleri ellerinde çikolata paketleri ile karşılarında gören ve Erdoğan Isır’ın Anneler Günü kutlama mesajını alan Pamukovalı anneler önce kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra, Isır’ın kendilerini böyle anlamlı günde hatırlamasından ve güzel jestinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. 
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 23:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER