banner392

Ellerine patlayıcı verilen gençler parkları poligona çeviriyorlar ?

Bu bayram mahalle aralarında gece geç saatlere kadar ellerinde patlayıcılarla parkları yangın alanına çeviren gençlere neden müdahale eden olmuyor? Sokak aralarında daki parklarda başka bir parktan gelen patlamaya yanıt verircesine atılan yüksek tondaki patlayıcı ve havayi fişek gürültülerini yetkililer duymuyor mu?

Ellerine patlayıcı verilen gençler parkları poligona çeviriyorlar ?

Kurban Bayramı

başladığı günden beri Pamukova da sokak savaşlarını andıran patlayıcı sesleri yüzünden insanlar uyku uyuyamaz duruma geldiler.

Özellikle küçük bebekleri olanlar patlama sesleri yüzünden uykudan fırlayan bebeklerini bir daha nasıl uyuturum diye kim bilir bu patlamayı yapanlara, onların yakınlarına, ve tabi ki anne ve babalarına ne derler onu bilemem ama bir an önce bu gürültü kirliliğini yapanları yetkililer uyarmalı.

Emniyet bu konuya el atmalı ve parklara devriye çıkarmalı. Ekipler bu parklarda bir ağacın altında gizlenmiş ve elinde bir patlayıcıyı hazırlamaya çalışan gençleri mutlaka görecektir.

Dün gece Elperek Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Parkından polis devriye gezerken geçtikten sonra saklandıkları ağaçların arkasından çıkıp ellerinde havai fişekleri atan gençlerin toplumu ve kuralları hiç umursamadıklarını anlatan haber olsa gerek. Bu görüntülerden sonra onlarca kez aynı patlamayı gerçekleştiren gençler haberi yazdığımız saatlerde de elerinde patlayıcıları ateşlemekle meşküldüler.

Artık yetkililer bir an önce bu ulu orta atılan patlayıcı oyunlarına engel olmalı. Rastgele dükkan ve marketlerde satılan patlayıcı satışlarına da engel olmalılar. Aksi taktirde daha üzücü olaylarla sebep olunacaktır. 
Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 22:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER