banner392

DEVA YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erenler İlçe Başkanı Sedat Aslanboğa, “Seçim kazanmak kolay değil. DEVA Ailesini genişletirken, gece gündüz, yağmur çamur demeden hep birlikte çalışıyoruz. Motivasyonumuzu hiçbir şey bozamaz” dedi.

DEVA YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

“HUZURLU VE MUTLU BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ”Seçim çalışmaları hakkında ilgili bilgi veren Deva Partisi İlçe Başkanı Sedat Aslanboğa, “Seçim Koordinasyon Merkezimiz seçim çalışmalarını planlamaya başlamıştı. Milletvekili Aday Adaylarımızın müracaatları sonrasında Ankara’da yapılan görüşmelerin akabinde saha çalışmalarımızı da başlatmış bulunmaktayız. Aday listemiz Genel Merkezimiz tarafından belirlendikten sonra da tüm teşkilatlarımızla ilimizin her noktasında çalışma yapmaya devam edeceğiz. Aday Adaylarımız yaptıkları ziyaretlerde, Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın mesajını ve parti politikalarımızı, eylem planlarımızı anlatıyorlar. İl ve ilçe teşkilatlarında seçim yoğunluğumuz devam ediyor. Gece gündüz, yağmur çamur demeden hep birlikte çalışıyoruz. Motivasyonumuzu hiçbir şey bozamaz. Ülkenin huzurlu ve mutlu geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Mecliste de güçlü bir hükümet oluşması için Millet İttifakı olarak huzurlu ve mutlu bir Türkiye için geliyoruz.” dedi.

“MİLLET İTTİFAKINI VATANDAŞLARIMIZIN TEVECCÜHÜ GÜÇLENDİRİYOR”

Deva Partisi Erenler İlçe Başkanı Sedat Aslanboğa, Millet İttifakı’nı vatandaşların ilgisi ve teveccühünün güçlendirdiğine dikkat çekerek, “Eş zamanlı olarak ziyaretler yapıyoruz. STK’ları, esnaflarımızı ve kahvehaneleri, semt pazarlarını ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerde ve etkinliklerimizde vatandaşlarımızın adaylarımız nezdinde partimize ve Sn. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a teveccühleri bizleri son derece mutlu etmektedir. 14 Mayıs sonrasında Millet İttifakı’nın vatandaşımızdan hak ettiği teveccühü ve desteği göreceğine olan inancımız saha ziyaretleri sonrasında her geçen gün daha da güçlenmektedir. Bir kez daha ziyaretlerimizde ilgileri nedeniyle STK Başkanlarımıza, yönetim kurullarına, esnaf ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2023, 09:10

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER