banner392

Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. Yılı Havai Fişeklerle kutlandı.

Pamukova da Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. Yılı törenlerle kutlandı. Her yıl düzenlenen Fener alayı yerine bu senede belediye tarafından düzenlenen Havai Fişek gösterisi ile kutlandı.

Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. Yılı Havai Fişeklerle kutlandı.
 Akşam saatlerinde ilk defa Kaymakamlık tarafından şehrin merkezine gelen vatandaşlar ve Pamukova Kaymakamı Recai Karal eşi ve çocukları ellerinde Türk Bayrakları ile Belediye önünde kutlamaları bekleyen vatandaşlarla buluştular.

Bu yıl ilk defa Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu öğrenci bandosu korteje eşlik etti.

Pamukova Tören alında gündüzden belediye tarafından da anons edilerek duyurulan havai Fişek gösterisini izlemek için gelen vatandaşlar, okullardan seçilmiş temsilci öğrenci grupları gösterileri izlediler, renga renk ışıklar meydana getiren patlayan her Havai fişek sonrasında kalabalıklardan sevinç çiğlıkları da atanlar oldu.

Bu yıl yine bir yenilik olarak Cumhuriyet Bayramı Fener alayında farklı bir yer alan Askerler yer almadılar.

Her yıl Pamukova girişinde Muhimmat Bölüğünden temsili askeri takım bayrama marşlar söyleyerek gelirken bu sene askerler törene katılmadığı için daha çok sivil kutlama formatı oluşturulmaya çalışıldı.

Cumhuriyetin 93. Yılı kutlamalarında bir yenilikte tören alanına kurulan fon müzikleri dışında ara ara sela sesleri de verildi.





Cumhuriyetin 93. Yılı geçmiş yıllara göre bir farklı şekilde kutlandı. Genelde Fener alayına katılan askerlerle marş marş yapan vatandaşlar Belediyenin Havai fişeklerine seyrettiler ve evlerine gittiler.

İŞTE GECEDEN GÖRÜNTÜLER. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 00:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cumhur
Cumhur - 7 yıl Önce

cumhuriyet gün geçtikçe daha da güçleniyor. yaşasın cumhuriyet

SIRADAKİ HABER