banner392

Cinsel istismar manşetlerde…

Pamukova’da 14 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunulduğu ve bir vekil adayının yakını olduğu iddia edilen zanlının olayı örtbas ettirdiği yönündeki iddialar, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan’ın açıklamalarıyla nihayet gazetelerde yer buldu.

İddiaları manşetine taşıyan Bizim Sakarya Gazetesi, olayı Baro Başkanı Zafer Kazan’ın “Sabırla bekliyoruz”  sözleriyle duyurdu. Gazetenin Yayın yönetmeni Özgür Arık da, köşe yazısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın suskunluğunu sorguladı.

Yenigün Gazetesi de, Zafer Kazan’ın açıklamasına ikinci manşetinde yer verdi ve “İstismarı ört-bas ettirmeyiz” başlığını kullandı. Gazetenin ana manşetinde ise son yıllarda peşi sıra kurulan organize sanayi bölgelerinin sayısının 10’u bulduğuna dikkat çekildi.

Sakarya Halk Gazetesi, cinsel istismar iddialarını sürmanşetinde yer verdi ve Kazan’ın 'Bu istismarı örtbas ettirmeyiz' sözlerini kullandı. Gazete ana manşetinde ise 'Hileli ürünlere dikkat' başlığını kullandı ve Tereyağı, yoğurt, süt gibi ürünlerde katkı maddelerine rastlanıldığını belirtti.

Yenihaber Gazetesi, Erenler Belediyesi’nde dün yaşanan hareketli saatleri gündeme getirdi. 'Dönüşüm Korkusu' başlığıyla verilen haberde Romanlar’ın proje hakkındaki endişelerini dile getirmek üzere belediyeyi bastığını anlatıldı. Gazete cinsel istismar iddialarıyla ilgili Kazan’ın açıklamalarına dünkü sayısında yer vermişti.

 

Yeni Sakarya Gazetesi, manşetini Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan ile AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın görüşmesine ayırdı. 'Akdoğan’a bilgi' başlığıyla verilen haberde, görüşmede milletvekili adayı Ali İnci’nin de bulunduğu kaydedildi.

Ada Postası Gazetesi, 'Su saatlerini söküp atacağız' manşetiyle çıktı. MHP Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk’ün, köylere hizmet gitmeden su saati gittiğini, 8 Haziran’dan itibaren köylerdeki su saatlerinin söküleceğini söylediği belirtildi.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ise 'LCD ekranlı seçim çalışması' başlığıyla verdiği haberde, AKP’nin 16 ilçedeki seçim çalışmasını teknolojiden en üst düzeyde yararlanarak sürdürdüğüne işaret etti.

 

BARO BAŞKANI ZAFER KAZAN ÇARŞAMBA GÜNÜ PAMUKOVADA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER