banner392

CHP Adayı Kamil Özkan Pamukova ve köylerini ziyaret etti.

Seçime 15 gün kala Sakarya da siyasetçiler durmuyorlar. Dün CHP Sakarya Milletvekili adayı Kamil Özkan Pamukova ve köylerini ziyaret etti

CHP Adayı Kamil Özkan Pamukova ve köylerini ziyaret etti.

Pamukova’nın ova köylerini gezen Kamil Özkana Pamukova İlçe Başkanı Fikret Uysal ve ilçe yöneticileri refakat ettiler

Gökgöz, Turgutlu, Fevziye, Pinarlı, Bacı, Şeyhvarmaz köylerinde yapılan ziyaret toplantılarında köy kahvehanelerinde vatandaşlar Kamil Özkan’ı dinlediler

PINARLI BACIDA SİYASETCİLER CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR.

Kamil Özkan Durmuyor.

Cenazı töreninden sonra Kamil Özkan köyleri ziyeret etti.

“Bizi Değerlindirin Lütfen diyan CHP Sakarya Milletvekili adayı Kamil Özkan Yeniden Köylerde okul, Yeniden üretim projlerimiz ile geliyoruz: diyen Özkan

“Köyde yaşayan ve üreten köylülerimizi yeniden Milletin Efendisi yapacağız. Ak Parti İktidarı tanrafından köylerin kaldırılıp yerine mahalle adı koymaları ile bozdukları düzen tekar tıtıkr tıkır işler hale getireceğiz.

Milletimize: “Lütfen bizi değerendirin diyoruz” dedi.

14 Mayıs Erken Genel seçimine 14 gün kala Siyasetçiler sahaya daha farktik ve yeni yüzleri ile çıkmayı ve halkla buluşayı sosyal ağları kullanarak plan ve programlarını köylere kadar ulaştırıyorlar.

Dün CHP Sakarya Milletvekil Adayı 3 üniveriste bitirmiş Kamil Özkan Pamuova bölgesindeydı. Sabah saatleri Pamukoda Gökgöz, Turgutlu, Fevziye ve daha sonra Pinarlı, Bacı Mahallelerini ziyaret ettiler.

NERDE KALABALIKLAR ORADA TÜM SİYASETCİLER BİR ARAYA GELEBİLİYORLAR.

Dün Pamukova Pınarlı Bacı Mahallesinde Muhtar Tamer Yüksel’in babasının cenazesine katılan Kamil Özkan ve diğer Siyasi Parti ve temsilcileri hepisi muhtarın acı gününe katılarak cenaze merasimin de yoğun bir kalabalık oluşturdular.

Cenaze marasimindan sonra Kamil Özkan Şeyhvarmaz köyüne gitti. Özkanı Köy kehvesinin önünda köylüler karşıladılar. Başta Köy muhtarı Talip Oral olamak üzere Gelen siyesitçileri köy kahvesinde ağırladılar.

Kamil Özkan Köy kahvesinde 14 Mayısta yapılacak olan seçimi kazandımları tektirde Millet İttifakı olarak yapacakları plan ve projleri anlattı.

“İKTiDAR OLDUKLARINDA KÖYLERİN REFAH DÜZEYİ ARTTIRILACAK”  

Kamil Özkan geldikleri zaman önce köylerde bozulmuş düzene düzelteceklerini söyledi.

İl işimiz köylümüzün refah düzeyini artırmak ve üretimi artırmak için planlı bir çalışma başlaüacığız. Köylere Ziraatçi kadroları veteriner kodroları verilecek. Kapatılmış okullar yeniden köyde açılacak. Köylün suyu köylüye geri verilecek. Su kimin Su kullanan köylünündür. Sulama suları için projeler yapılacak diye Kamil Özkan:

Pamukova köylerinde vatandaşlara bir çok vaatlerde de bulundu. Özkan Fevziye köyünde, Pinarlı köyünde, Şeyhvamaz köyünde. Dernek ve Odalarda konuştu.

“BÜYÜK ŞEHİR YASASI ADLI ÇIKARDIKLARI 6360 SAYILI YASA YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILACAK.” dedi.

Hükümet 6360 sayılı yasalı tüm köylerin Tüzem Kişiliklerini kaldırdı. Tarım ve hayvancılığımız büyük darbe aldı. Bu tarım va hayvancılığını aldığı darbeyi ortadan kaldırmak maksadıyla tekrar köylere tüzel kişiliği kazandıracak yasal adımları atmak üzere oylarınıza talibiz inşallah mecliste bu konuda çalışmaları ve mücadeleyi vereceğimize inanmanızı istiyoruz. Ayrıca köylerimize tüzel kişilik verildiğinde el konulan meralar ve köy konakları gibi köylere ait taşınmazları da köylünün emrine. Onlara iade edeceğiz.

HAYVAN İTHALATINA SON VERECEĞİZ

Üretimi teşvik eden adımlarımız olacak. Bu adımları atarken köylerimize birar tane veteriner hekimliği, birer tane ziraat mühendisi kadrolu olarak verilelecek. Ayrıca köylerde tarımsal üretime katılan başta hanımlarımız olmak üzere, gençlerimiz olmak üzere, diğer üretimde bulunan hemşerilerimizin sigortasını. Sosyal Sigorta primlerinide devletin ödemesi için muhakkak çaba sarfedeceğiz.

Ayrıca “Su kullananın. Toprak işleyenin ilkesinden yola çıkarak buralarda kullanılan sularla Büyükşehir Kanunu gereği Saskinin almış olduğu yüksek ücretler kullanırken herhangi bir yere köylümüz ücret ödemeyecek devlet o suyu köylümüzün kullanması için oralara su yolları ve gerekli yapım işlerini yapacak bu konuda devlet destekler verecek. Bütün banları yapmamız için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Desteğinize talibiz. 14 Mayıs da İnşallah herşey çok güzel olacak diyoruz dedi.

Kamil Özkan Pamukova da Odalar ve kooperatifleri de ziyaret ettiler. Sivil Toplum Kurluşlarından olan Pamukova Şoförler Odası. Esnaf ve Sanaatkarlar Odası ve Kredi Kooperatifleni de ziyeret eden Kamil Ökan ve CHP liler daha sonra Merkezdeki toplantılara katılacaklarını belirterek Pamukova dan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2023, 14:45

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER