banner392

Cem Uzan Twitter den Türk Siyasetçilerine makara yapıyor.

Fransa ya sığınma isteği ile giden ve Fransa tarafından kabul edilen Cem Uzan Sosyal Paylaşım sitesinde Türk siyasetçileri ile bakın nasıl makara yapıyor.

Cem Uzan Twitter den Türk Siyasetçilerine makara yapıyor.

Bir zamanlar Pamukova da da adından çok söz ettiren Cem Uzan Fransa da yaşıyor. Uzun bir süre sesiz kalan Cem Uzan Twitter üzerinden hesap açarak Türkiye de bir çok gündem üzerine yorumlar yapmaya başladı. 19 Temmuzda twitter den yazmaya başlayan Uzan ın ilk yazısı Açın twitter'in önünü, ben geldim.” Oldu.

Yaklaşık 40 günden beri yazan Cem Uzan Melih Gökçek ile ilgili yorumlarda yazdı. Bir twittin de, (Melih Gökçek San Marino Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Yalandan kimse ölmeyecek.) diye yazdı. Başka bir twitinde  ise “Melih Gökçek benim iktidarımda Fışkiye Bakanı olacak.”diye yazdı.

İŞTE CEM UZAN IN 40 GÜNDE YAZDIĞI 45 YORUM 



Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2013, 01:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
okuyucu
okuyucu - 11 yıl Önce

helal olsun hocam. güzel cevap

e.mandak
e.mandak - 11 yıl Önce

en büyük hakareti bu adam türk milletine yapmıştır.ve kazığı atmıştır.bu haber yayınlanıyorsa benim yazım zaten yayınlamnası lazım.

e.mandak
e.mandak - 11 yıl Önce

vatanımıza en büyük kazığı atmış vatandaşın paralarıyla en lüks şekilde hayat süren bu (.......) ( Hakaret içen sözcükler yerine ....... atarak bu yoruma izin verdim) haber konusu yapıp köşenize alıyosunuz.evet sizede böyle insanlar lazım.herkes sevdiği ile beraberdir.
e.mandak

YORUMA YANITTIR
Sayın e. Mandak ben 1986 yılından beri gazetecilik yapan biriyim. Hangi haberi yazacağımı kendi bilgim ve birikimim üzerine karar verip yazarım. Haber yazmak aynı zamanda risktir. Çünkü pamukovahaber sitesini günlük 3000 kişi takip etmekte. Takipçiler içinde mutlaka yasal yolları kullanacak insanlarında var olduğunu biliyorum.

Yorumuzun son kısmında haber yazana yani site yönetimine yönelik bir eleştirinize yanıt için vermek gerekirse:
Ben Mehmet Yavuz, Yani emekli öğretmen, şimdi ise ulusal tv nin bölge muhabiri, pamukovahaber in de editörü ve kurucusuyum.

Son cümledeki eleştirinize diyeceğim şudur ki: Cem Uzan'ın Pamukova da olduğu dönemlerde ben İstanbuldaydım. O günlerde ki duyumlarıma göre Pamukova da her ay 1000 kişiye aylık maaş ödendiği, bazı insanların sağlık yardımı altında yardımlar aldıkları, bazı köylere muhtarlıklar kanalı ile epey yüklüce paralar dağıtıldığı, bazı köylerde yaptırılan okulların, (Kemaliye köyü ilköğretim okulu. Bakacak köyü camisi, Pamukova belediyesi kültür salonu gibi vb) yapımında para alanlar, gerek Cem Uzan ların her ay verdikleri söylenen aylık maaşlardan benim hiç bir şekilde yararlanan ne akraban nede yakınım olmamıştır. O günlerde Pamukova da olmadığım için esnaflara bayram öncesi Uzanlar'ın dağıttığı söylenen iaşe yardımlarından da hiç bir şekilde yararlandığım söylenemez . Uzanların Hafta sonları Bakacak çiftliğine gelip, gittikleri zaman onların araçlarına binenlerden olmadım.

Hatta Cem Uzan ı hiç bir şekilde yakınımdan dahi görmedim. Benim yazdığım haberdir. Bilgilerinize sunulur.

SIRADAKİ HABER