banner392

Bölük Komutanı Ceylan; ‘halkına silah doğrultan kansız grubun ve destekçilerinin karşısındayım.’

“Demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş namuslu ve onurlu bir Türk subayı olarak bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları ve bu işten nemalanmayı umanları lanetliyorum.”diye sosyal paylaşım sitesinde yazan komutan Pamukovalılar tarafından da tebrik yorumları aldı.

Bölük Komutanı Ceylan; ‘halkına silah doğrultan kansız grubun ve destekçilerinin karşısındayım.’

Pamukova dan Diyarbakır’a tayini çıkan Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Ceylan FaceBook Sayfasından şunları yazdı.

14 yaşında mensubu olduğum, mensubu olmaktan büyük bir şeref ve onur duyduğum, 11 senedir de görevde bulunduğum şerefli Türk Ordusu'nun bir mensubu olarak yapılmaya çalışılan bu şerefsizce girişimin ne bir parçasıyım, ne de destekçisiyim! Hainlerle mücadelede verilecek her göreve hazırım. Demokrasiden ve milletimin hürriyetinden yana saf tutmuş namuslu ve onurlu bir Türk subayı olarak bu memleketin huzurunu bozmaya çalışanları ve bu işten nemalanmayı umanları lanetliyorum. 
Bilinsin ki; Şerefli Türk Askeri'nin adını kötülemeye çalışan ve halkına silah doğrultan bu kansız grubun ve destekcilerinin karşısındayım. Bunlar asker değildir. Hain nankör çetedir. Türk Silahlı Kuvvetleri zan altında bırakılmamalıdır. Halkımızın namus, şeref, inanç ve bayrak güvencesi ile ülke bütünlüğü için 14 yaşında ettiğim yeminime ölene kadar sadık kalacağım.

Saygılarımla

Pamukova Jandarma Bölük Komutanı

Yüzbaşı: Mustafa Ceylan 


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 22:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER