banner392

Başkan Güven Övün Canlı Yayın konuğumuz oldu.

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün Pamukovahaber Canlı Yayın konuğu oldu. Güven Başkan canlı yayında Nasıl Başkan olduğundan 22 aylık döneminde neler yaptığına kadar yapamadıklarını da anlattı.

Başkan Güven Övün Canlı Yayın konuğumuz oldu.

Canlı Yayın Moderatörü Mehmet Yavuz’un soruralını da yanıtlayan Güven Övün 1 saat 15 dakikada çok önemli şeylere parmak bastı. 31 Mart Seçimlerinde Saadet Partisinden aday olduğunu ve kazandıktan 9 ay sonra AK Partiye neden geçtiklerini de anlattı.

Pamukova’nın Havva, kara, tren yollarının içinden geçtiği ender bir ilçe alduğunu ancak bu konumunu tam olarak değerlendiremediğini de söyledi.

Şehirlerarası geçiş yolu üzerinde olan Pamukova da otobüslerin durması için bir yer yapma çalışmasına başladıklarını söyleyen başkan

Tarımsal turizm den de söz etti. Yayla Köylerinde yetirştirlen doğal sebze ve meyvelerin pazarlanması konusunda çalışmalar yaptıklanını söyledi.

İmar ve yeni yerleşim yerlerinin denetim ve kontrollerinin izlenmes için dronla takip ve denetim yaptıklanında söyledi.

Kültür, eğitim, Tarihi alanların korunması için çalımalar yapıldığı Paşalar Kalesi ve Paşalar Türbesi çalışmaları yaptıklanını da söyleyen Güven Övün, Pamukova Devlet Hastanesinin de yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

İŞTE GÜVEN BAŞKANIN 1 SAAT 15 DAKİKALIK CANLI YAYIN PROGRAMI

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021, 03:36

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER