banner392

Başına kurşun sıkılan hamile kadın öldü.

Pamukova’da Kiremitlik mevkiinde oturan 32 yaşındaki Neslihan Çelik eski eşi olduğu tahmin edilen kişi tarafından başına sıkılan kurşunla hayatını kaybetti. 9 aylık hamile olan ve Sakarya Doğum Hastanesine kaldırılan kadının bebeği ise kurtarıldı.

Başına kurşun sıkılan hamile kadın öldü.
OLAY NASIL OLDU?
Kiremitlik mevki olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi (Bio-gaz Tesisleri altındaki) Sedat Eryiğit Caddesinde tek katlı evde oturan ve imam nikahlı olarak yaşayan, 9 aylık hamile olan Neslihan Çelik’in evde yalnız olduğu anda eski kocası olduğu tahmin edilen kişinin eve girerek onunla tartıştığı ve peşinden evde duyulan silah seslerinden sonra gelen komşuları onu kanlar içinde yerde yatarken buldular ve hemen emniyete olayı telefonla bildirdiler.
Olay yerine gelen 112 Acil servisi yaralıyı Sakarya Doğum Evine kaldırdı. 54 km uzaklıktaki hastaneye sağ yetiştirebilmek için çalışan 112 sağlık ekibi onu oksijen tüpü ile hastaneye yetiştirebildiler. Yoğun bakıma alınan N.Ç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebek ise sezeryen ile alındı. Küveze alınan bebek kurtarılırken anne hayatını kaybetti.

ESKİ KOCA ARANIYOR
Eski eşinden ayrılan N. Ç nin eski kocası tarafından öldürülmüş olacağı tahmin ediliyor. Olaydan sonra eve gelen komşular ve akrabalar evden kaçan birini gördüklerini, olaydan önce tarla yolu olan evin önünden bir araba ile geçen kişinin evi tespit eden kişi olabileceğini ve ayni kişiden daha öncede telefonla tehditler geldiği konusunda N.Ç nin kendilerine anlattıklarını söylediler.
Olay yerine gelen ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri ile olay yeri inceleme ekibi olayla ilgili inceleme ve tespitlerde bulundular. Cumhuriyet Savcısı inceleme ve tanıkların ifadelerine aldıktan sonra zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2012, 21:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER