banner392

Ankara Tarım Fuarına giden çiftçiler Pamukova’ya döndüler.

Cumartesi günü erken saatlerde Pamukova Ziraat Odası destek ve katkıları ile AGROTEC Ankara Tarım Fuarına giden 17 si muhtar 52 çiftçi dün Pamukova'ya döndü.

Ankara Tarım Fuarına giden çiftçiler Pamukova’ya döndüler.

 Ankara da her yıl Eylül ayında kurulan AGROTEC Tarım Fuarına giden Pamukovalı çiftçiler fuarda tarım alanında yeni gelişmeleri görmek ve incelemek için gitmişlerdi.

Cumartesi günü Ankara ANFA Altınpark Expo da kurulan fuarı gezen çiftçiler fuarda daha çok yeni iş makinesi bulunduğunu daha büyük çiftliklere hitap eden büyük iş makinelerinin çoğunlukta olduğunu gördüler. Pamukova da ise daha küçük tarım arazilerinde büyük iş makinelerinin kullanışlı olmayacağını gördüklerini söyleyen Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya;  “Ankara Tarım Fuarına birlikte gittiğimiz Pamukovalı çiftçilerimiz bu geziden memnun kaldılar. Bursa da ve Antalya da da kurulan fuarlara da gidilmesinin yararlı olacağına söylediler. Pamukova Ziraat Odası olarak fuara katılan tüm çiftçi arkadaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ettik ve gelecekte açılacak Antalya ve Bursa Tarım Fuarına da birlikte gitme sözü verdik.” Dedi

Ankara AGROTEC Tarım Fuarına giden Pamukovalı çiftçiler fuarın son gününde (Pazar günü) ise Anıt Kabir’i ziyaret ettiler.

Anıtkabir ziyareti'nden sonra Pamukova ya dönen 52 çiftçi fuarda çektikleri görüntüleri Pamukova haber ile paylaştılar.

İŞTE PAMUKOVALI ÇİFTÇİLERİN ANKARA GEZİSİNDEN GÖRÜNTÜLER.



 





Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 22:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER