banner392

Yiğit Bulut protesto edildi.

Başbakan Recep tayip in başdanışmanı Yiğit Bulut SAÜ Esentepe Kampüsünde öğrenciler tarafından protesto edildi.

Yiğit Bulut protesto edildi.

Milli Türk Talebe Birliği tarafından Sakarya Üniversitesinde düzenlenen ‘yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin yeri’ adlı konferansa konuşmacı olarak katılmıştı.

Bir hafta gecikmeli olarak yapılan konferansta Yiğit Bulutun konuşması sırasında bazı öğrenciler Bulut’u protesto ettiler.

Salon dışında polis ve üniversite güvenliğinin, salon içerisinde de Milli Türk Talebe Birliği üyesi gençlerin önlem aldığı panele Yiğit Bulut, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Nereden kalktık nereye gideceğimizi size anlatacağım" diyerek hükümetin icraatlarını anlattı.

 

PROTESTO EDİLDİ

"Elinizi vicdanınızı koyup konuşun 2003'den önce bu ülkede mafya vardı. 2003'de çeteler vardı. Kamu ihaleleri mafya babalarının evinde zarfları açıyordu." diyen Yiğit Bulut'un konuşması sırasında bir gencin İstanbul Taksim'deki gezi olaylarını kastederek "6 vatandaşımız 2 ay önce katledildi" diye bağırması üzerine Bulut, "Bilmediğiniz detaylar var. Ben solcuyum diye ortaya çıkıp bunun altını dolduramayan insanlar var. Önemli olan gerçekleri bilmek" diye cevap verdi.

Bulut'a tepki gösteren gençlerin sayısı artınca özel güvenlik devreye girdi. Yiğit Bulut "Hiç kimse fiziki müdahale etmeyecek. Hoşgörü ortamında bu konuşmayı bitireceğiz" dedikten sonra protestocu öğrenciler yaka paça dışarı atıldı. 
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
cellusen
cellusen - 10 yıl Önce

yiğit bulut gibi bir gerizekatayyibe avukatlığa soyunmuşsa vay benim türkiyem vah benim gençliğim,muhatapsayana da bak vah vah benm vatandaşm.ayaklar başolmuş memleket memleketlikten milleti milletlikten çıkaranlar hala akil sayp musallat olmayasa sevam etme yüzsüzlüğüne devam edebiliyor.. kendini müdafafasan yoksun fikirsiz vede zikirsizler başkasının avukatlığına soyunuyor maalesef...ülkenin düştüğü seviye,pardon seviyesizliği görebilmeden karanlıklardan hala gazel okunuyor yazık ki yazık...yola sevam,yoldurmayadevam ...

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

kendine genciz diyen gençler bar kafe köşelerinde oturup onun bunun laflarına bakıp gerçegi aramıyorlar ver yiyem ört uyuyam gençlik aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

SIRADAKİ HABER