banner392

Yenice mahallesinde muhtarlık yarışı başladı.

Uzun süredir Yenice mahallesinde muhtar olan Hakki Güneş e güçlü bir rakip daha çıktı. Emekli postacı Musa Ketenci yarışta “Bende varım.” dedi.

Yenice mahallesinde muhtarlık yarışı başladı.
Ketenci Yenice mahallesinde muhtar seçilebilmek için çalışmalara başladı. Kendini tanıtan broşürler hazırlatıp kapı kapı gezip oy isteyen emekli postacı Musa Ketenci bastırdığı broşürlerde siyasetçileri yolda bırakacak çok çarpıcı sözler ve cümleler kullanarak seçmenlerinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Neden Aday olduğunu şöyle açıklıyor?

“Mazlumların yanında, sessizlerin sesi olmak için, Dertlilere çare bulmak için aday oldum. İlkeli ve seviyeli adaletli olmaya çalışarak, Hizmette insan ayrımı yapmadan sizlerin sesi olmak, seçmenlerimi mahçup etmemek için aday oldum” diyen yenice mahallesi muhtar adayı olduğunu duyuran Musa Ketenci:

1960 Afyon doğumlu, 30 yıldır Pamukova da ikamet ediyor. 20 yılını Pamukova da Postahane de postacı olarak geçirdikten sonra emekli olup yenice Mahalle ye hizmet için muhtar adayı oldum” diyen Musa Ketenci evli ve 2 çocuk babası. Yenice Mahallede ikamet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 02:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER