banner392

Yarın Cumhuriyet İlan edilecek.

Atatürk 1923'de kurulan Cumhuriyet için “ Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır. Cumhuriyet, etnik ve kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türk Ulusu çatı kimliğinde birleştirmiştir” dediği Cumhuriyetin bugün 95 yılı kutlanacak.

Yarın Cumhuriyet İlan edilecek.

Türk Milletinin Canı pahasınada olsa sonsuza kadar yaşatacağı Cumhuriyetin kazandırdıklarıni herkes bilir. Tüm Yurtta olduğu gibi dün tören alanına belediye kaymamamlık ve Garnizon komutanlığı çelenk koydular. Bugünde Pamukova da bir sürü etkinliklerle Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılı kutlanacak.

Pamukovahaber.com alarak bizde Pamukova’da adı olan ancak giriş kapısına yazılmayan Cumhuriyet Parkına montaj yaparak Cumhuriyetin 95 yılı anısına bir fotoğraf sergisi yaptık. Ayrıca Parkın giriş kapısına hakkı olan “ Cumhuriyet Parkı” yazısını yazdık. Sadece belediye ye ve yetkililere parkın resmen açılışı kaldı.

Ayrıca parklarda zaman zaman şikeyet edilen gençleride dinlenirken bulduk. Ancak gençler bizim yaptığım çalışmaya destek verdiler ve ayrıca pamukovahaber.com objektiflerine masalarından Türk Bayrakları ile poz verdiler.

Bizde Türk Gençliğine sözü olan Büyük Önder Musafa Kemal Atatürk’ün sözünü bir kez daha hatırlatıyoruz. “ Ey yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” M. Kemal Atatürk.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 22:41

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER