banner392

Ümit Dikbayır Şeyhvarmaz’da ‘bu ülkede beka sorunu yoktur’ dedi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dikbayır “Bu ülkede bir beka problemi falan yok. Bu ülkeye en büyük kötülük bu ülkede beka problemi var demektir” dedi.

Ümit Dikbayır Şeyhvarmaz’da ‘bu ülkede beka sorunu yoktur’ dedi.

Dikbayır Pamukova-Şeyhvarmaz Mahallesinde Seçim çalışmaları yapan Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryiğit ve Meclis üyeleri ile birlikte gititği Kemaliye ve Şeyhvarmaz mahallelerinde vatandaşlara hitap etti. Köy kahvelerinden yaptığı konuşmalarda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti ve CHP lilerle birlikte Şehvarmaz köyünde vatandaşlara misafirleri tanıdan İyi Parti Pakukova İlçe Sekreteri İsmail Zobar CHP ve İYİ Partinin başkan adaylarını tanıttı.

İYİ Parti Sakarya Milletekili Ümit Dikbayır başka bir yerde da konuyması oluduğu için konaşmasını kısa kesemek istedi ancak Şeyvarmazlılar Dikbayır’a sorular sormak tan geri durmadılar.

Bir vatandaş ise “sayın vekelim; Bizler yandaş kanallardan doğru haberler alamıyoruz. Bizlere nolur doğruları siz anlatın” dedi.

Ümit Dikbayır ise konuşmasını uzattı ve yöneltilen tüm sorulara cevaplar vermeye çalıştı.

İŞTE ÜMİT DİKBAYIRIN KONUŞMASINDAN ÖMEMLİ BÖLÜMLER.

Eğer siz çıkıp bu ülkede Beka Problemi var derseniz. Ne yatırımıcı gelir. Ne Turist gelir. Olanda gitmeye çalışır. Bu ülkenin Beka sorunu falan yoktur.

AKP ye tulum çıkartan yerlerde hizmeti daha az alıyor. Burası zaten bizim diyorlar. Burası cepte diyorlar. Ama böyle bıçak sırtı oy aldıkları yerlere bazen kaybetmemek için, bazen da kazanmak için daha çok hizmet veriyorlar.

“Şimdi bunu sizlere anlatmak istiyorum”

“ Siz zannediyorsunuz ki. Biz buradan AKP ye çok oy çıkarırsak daha çok hizmet alırız” diyorsunuz. İnanın bana bunun tam tersi oluyor. İkincisi gittiğim her yerde ben söylüyorum. Bir Beka sorunu diye bir şey çıkardılar. Bu ülkede bir Beka problemi falan yok. Bu ülkeye en büyük kötülük bu ülkede Beka problemi var demektir. Eğer siz çıkıp bu ülkede Beka Problemi var derseniz. Ne yatırımıcı gelir. Ne Turist gelir. Olanda gitmeye çalışır. Bu ülkenin Beka sorunu falan yoktur.

“7 HAZIRAN 2015 SEÇİMLERİNİ UNUTMADIK”

7 Haziran 2015 seçimlerinde AKP istediği sonucu alamadı. Hatırlarsınız 1 Kasım seçimlerine götürdü ülkeyi. Bir takım seçimlerinde de barış olacak, barış gelecek dediler. İşte durum ortada ondan sonra neler yaşadık, neler gördük hepisini biliyorsunuz. Bir çözüm süreci denediler 793 tane şehit verdik. Referandum da aynı şeyi söylediler. Dediler ki referandumdan sonra istikrar olacak. Koalisyonlar olmayacak. Türkiye uçacak. Ama biliyorsunuz fiyatlar uçtu. Fiytlar uçtu maalesef. O gün 3.70 seviyeleinden olan dolar bugün 6 liralara dayandı. 24 Haziran seçimlerinde bize Fetocu dediler. Şimdi biz meclise girdik bir araştırma önergesi verdik. En çok mücadele eden insanlarız. Dedik ki siyasetin içinde ne kadar Fetocu varsa komisyon kuralım. Tespit edelim. Gereğini yapalım dedik. Bize Fetocu diyenler buna hayır dedi. Sonra belki iyi anlaşılmadı dedik bir dana önerge verdik. Bu dafa dedik ki Fetonun siyasi ayağını ortaya çıkaralım dedik. Yine hayır dediler. Şimdi bize Fetocu, Fetocu dediniz. Niye hayır diyorsunuz. Çıkaralım. Ne kadar Fetocu varsa çıkaralım siyasetin içinden gereğini yapalım. Yani iftira atıyorlar. Şimdi de Beka sorunu var diyorlar bu ülkede beka sorunu falan yok.

Bu ülkenin beka sorunu olsaydı Türk Ordusuna ait Tank Palet Fabrikasını Katarlılara devretmeye çalışmazdınız.

“VATANDAŞI CAMBAZA BAKTIRMAK İSTİYORLAR”

Bunları neden yaptırıyorlar. Vatandaşı Cambaza baktırmak istiyorlar. Biz bu ülkedeki 4 milyon 300 bin işsiz sayısını konuşmayalım’mı, Bugün Türkiye’de işsiz sayısı 4 milyon 300 bine ulaştı arkadaşlar. Bugün savaşta dediğimiz Suriye den patates ithal ediyoruz. 200 bin ton Patates ithal ediyoruz. Dışardan ithal etmediğimiz gıda ürünleri yok. Dışardan et ithal ediyoruz. Hangi hayvan olduğu belli değil, nasıl kesildi belli değil. Kim ne dersi desin biz o kesilme yöntemlerini biliyoruz. Kesinlikle Müslümanlığa aykırı, helal kesim falan değil. Önce hayavanı şokluyorlar, kanını akıtmadan bir müddet sonra kesiyorlar, parçalıyorlar bir müddet sonra et olarak bize gönderiyorlar.

Şimdi elektrik faturalaını konuşmayalım, doğalgaz faturalırıı konuşmayalım. Vatandaşın derdini konuşmayalım diye gündemi saptırmak için bunu söylüyorlar. Takdir yüce Türk Milletinin.

Bu seçimde de kandırılırsanız: önümüzde 4 yıl daha seçim yok. Cumhurbaşkanı sizi mutlu zannediyor. Sizin bir derdiniz yok zannediyor. Ama bir mesaj verirseniz. Yani Cumuhbaşkanına biz mutsuzuz, huzursuzuz derseniz, inanın Cumhurbaşkanı 31 Mart akşamı o balkona çıkacak diyecek ki ben milletin veridiği mesajı aldım. Belediye başkanlarını çağıracak, milletvekillerini çağıracak, onları güzel bir fırçalayacak bu kadar kişiyi bana niye darıltınız, küstürdünüz diyecek bakın daha iyi hizmet alacaksınız.

MİLLET İTTİFAKI BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI GÖRMEK İÇİN ALTAKI FOTOĞRAFA TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 01:03

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER