banner392

Ülkücü Gençler “İlk Oyum MHP’ye standı açtılar

Pamukova Ülkü Ocakları Belediye tören alanında “İlk Oyum MHP ye" stant’ı açtı.

Ülkücü Gençler “İlk Oyum MHP’ye standı açtılar
Diyarbakır MHP mitinginden dönen Pamukovalı Ülkü’cü gençler açtıkları stant da vatandaşlara broşürler dağıttılar. Gençlerin dağıttığı broşürlerde neden MHP ye oy verilmesi gerektiğini yazılı olarak anlattılar.
 
İşte Ülkücü Gençlerin dağıttıkları broşürdeki uyarıları.
 
Değerli Pamukovalı Genç Arkadaşlarımız!

Türkiye’miz hem milli birliğinin hem demokrasisinin en ağır tehdit altında olduğu bir dönemden geçiyor.
Sokaklarda bayrağımız ve Serap gibi  gençlerimiz acımasızca yakılıyor. Polislerimiz linç ediliyor.  Caddelerimiz terör örgütünün militanlarına teslim ediliyor. Terör örgütüne teslim olarak İmralı’da Öcalan ile AKP yeni Anayasa’yı yani hepimizin geleceğini müzakere ediyor. Terörle mücadele edilmiyor. Bunun yerine terörle mücadele edenlerle mücadele ediliyor.
Öte yandan AKP ülkemizi bir yandaş demokrasisine sürüklemek istiyor. İktidarı eleştiren gazeteciler, televizyoncular, muhalif politikacılar tutuklanırken gazete patronları maliye müfettişlerinin baskısı altına alınıyor. Gazetelerini ve televizyonlarını satmaya zorlanıyorlar. Hak arayan, gelecekleri çalınan öğrenciler sokaklarda dövülüyor. Telefonlar dinleniyor. İnsanlar korku imparatorluğunun baskısı altında anketlerde bile hangi partiye oy vereceklerini söylemekten korkuyorlar.

İktidarı destekleyen gazeteciler ise ödüllendiriliyor. İktidar  yanlısı patronlar devlet bankalarının açtığı kredilerle televizyon ve gazete sahibi oluyorlar. Jaguarlara binen yandaş öğrenciler saygılarla köşklerde karşılanıyor.

Yandaş demokrasisinde biz gençlerin, sizlerin gelecekleri de çalınıyor. Önce meslek sınavlarında şaibeler çıktı. Polis okulu sınavları, polis akademisi sınavları, soruların dağıtıldığı söylendi, tepki bile yükseltilmedi toplumdan.
 
Adalet bakanlığı Hakim ve Savcılık sınavlarında 7.8.9 sırada yazılıyı uzmanlar sözlüde kalırken yazılıda 604. Olan sözlüde sınavı kazanıyor.
Sonra KPSS sınavında yaşandı büyük bir yolsuzluk. Hala soruşturması sürüyor. Aynen  Deniz Feneri soruşturmasının sürdüğü gibi. Öyle ya ileri bir demokrasi de yaşıyoruz. İleri demokraside üç maymunu oynamak bir zorunluluk haline geliyor birçok yurttaş için. Görmedim, duymadım ve söylemedim.
Ve nihayet YGS de yapılan hile ile, üniversiteye girme aşamasındaki biz gençlerinin emekleri ve gelecekleri ellerinden çalındı. Bu büyük fiyasko ortaya çıkar çıkmaz birileri çıkıp hemen tatmin olduklarını açıkladılar. Olayın üstünün örtülmesi için büyük çaba sarf edildi. Sonunda hepimizin aklına hakaret edildi. Şifrenin yanlışlıkla yapıldığı iddia edildi.

İnsanlık tarihinin ilk yanlışlıkla yapılan şifresini yaşıyoruz. Böyle giderse anaokuluna girmek için de AKP ilçe teşkilatından hamili kart yakınımdır kartı alınmadan anaokullarına girilemeyecek.
 
Değerli genç arkadaşlarımız!
AKP devletle kavga ediyor. CHP ise milletin değerleri ile kavga ediyor. Oysa devletle milleti barıştırmalı, iç kavga ile enerjimizi tüketmemeliyiz. Bu güzel ülke ve Türk insanı bu kavgayı bu gerilimi hak etmiyor. Biz yüce dinimize de inanıyoruz, Atatürk’ü de seviyoruz. Dinimizin de istismar edilmesini istemiyoruz. Atatürk’ün de istismar edilmesini istemiyoruz. Allah’a şükür Müslüman’ız ve “Ne Mutlu Türküm” diyene  diyoruz.

MHP devleti ve milleti barıştırmak istiyor. MHP ülkemize siyasi ve toplumsal istikrarı sağlamayı hedefliyor. MHP, Türk ekonomisini dış borç, sıcak para ve pahalı TL üzerinde duran kırılgan bir ekonomiden gerçek ekonomik istikrara götürmeyi hedefliyor.

Değerli genç arkadaşlarımız!
MHP 1965 ten bu yana hep bir, genç parti, gençlik partisi olmuştur. Yüz binlerce genç, MHP çatısı altında siyasete ilk adımlarını atmışlardır. MHP’de gençlere önem ve değer verilmiştir. Onların fikirleri, mücadeleleri ve dinamizmleri MHP’yi bugünlere taşımıştır. Bir zamanlar Adalet Partisi vardı. Artık yok. DYP vardı. Artık yok. Bir zamanlar DSP vardı. Artık yok. Bir zamanlar ANAP vardı. Artık yok. Ancak MHP var ve var olmaya devam edecek. 10 sene sonra ise AKP diye bir parti Türk siyasetinde olmayacak.

Değerli genç kardeşim1
Şimdi ülkemizin birliğinin tehdit altında olduğu bu günlerde MHP’nin biz gençlerin desteğine ihtiyacı vardır. MHP’ye vereceğiniz destek Türkiye’nin birliğine vereceğiniz destektir. Demokrasiye ve hukuk devletine verilen destektir.  

Değerli genç kardeşim!
12 Haziran seçimlerinde sizin sesinizi duyurmanız önemli. Telefon dinlemelerine, baskılara direnecek en büyük güç, korkusuz güç bizleriz. Türkiye’de yanlış olan her şeyin değişmesinin ilk adımını atabiliriz. Terör’ün bitmesi, bizlere bağlı. Şifresiz sınavlar, adil şartlarda iş bulmamız, ailemizin sosyal güvenliği, kardeşlerimizin bizlerden daha iyi okullarda okuması bizlerin elinde.
 
HAYDİ BİR SES VER.
SES VER Kİ GELECEĞİN, GELECEĞİMİZ KARARMASIN.
HAYDİ İLK OYLAR GENÇ OYLAR MHP’ye
 
UĞUR GÜL
ÜLKÜ OCAKLARI EĞT SEM. MASASI


Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2011, 05:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Soner DÖNMEZ
Soner DÖNMEZ - 13 yıl Önce

Ey esvelesafilin EŞREF yapın belli,kilon belli,karakteriin belli sen kim ülkücü harekete dil uzatmak kim.Sen ne anlarsın ülküden,davadan.

dalgacı davut
dalgacı davut - 13 yıl Önce

eşref bey sizin gerçeklerinizi çok iyi biliyoruz.sizin tek bir gerçeğiniz var PARA ve GÜÇ.allah bizi onlara esir etmesin(amin).

eşref mandak
eşref mandak - 13 yıl Önce

gençler heyecanınızı anlayabiliyorum hepimiz genç oldu kanımız kaynadı siz şuan o ruh hali içindesiniz. en geç askerden geldikten sonra hayatın gerçeklerine varacaksınız ve şuanki halinize şaşıracaksınız.eğer sizin davanız gerçekten bir ülkü olsaydı bukadar yetiştirilen gençlik şuanda yanınızda olurdu ülkenin her yerinde hehape olurdu.gençler kendinizi daha fazla kullandırmayındiğerleri gibi gerçeklerle yüzleşin

SIRADAKİ HABER