banner392

Ülkenin gidişatı CHP Bursa Milletvekilini isyan ettirdi.

Bursa Milletvekili Kemal Ekinci Pamukova da partililere yönelik yaptığı konuşmada isyan etti. “Toplumun her kesimi baskı altında, İşçi baskı altında, Esnaf baskı altında, Sanayici baskı altında, Gazeteler baskı altında, Televizyonlarda yemek programları, izdivaç programlarından başka program yapamıyor. Toplum ise uyuşmuş durumda.” diyen Ekinci "Bu uyuşukluktan toplumu kurtarmak için birini Samsuna çıkarmamız lazım. Bir yerden başlamamız lazım…..

“Bu uyuşukluktan toplumu kurtarmak için birini Samsuna çıkarmamız lazım. Bir yerden başlamamız lazım…..
Zor durumdayız. Bir yeni Ulusal Kurtuluş Hareketi başlatmamız lazım. Bunun başka yolu yok. Siyasetle falan milleti ikna edemiyoruz. Bu toplumun temel değerlerinden söz ediyorsunuz. Size kafir diyorlar. Biz hiç insanların dinine karıştık mı?
Hiç ibadet eden adamın önünü kestik mi? Camiye giden adamın önünü niye camiye gidiyorsun dedik mi? Biz onlardan daha çok inançlıyız. Bizim hiç inançsız insanımız var mı? Öyle bir enpoze ediyorlar, öyle bir yayıyorlar, Öyle bir mühendislik yapısıyla bu toplumu bizimle karşı karşıya getiriyorlar ki, üstesinden gelemiyoruz.
 
“NERDE ARIZA VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ”
30 yaşından beri ben siyasetin içindeyim. Bana verilen önemli değil. Türkiye elden gittikten sonra ben ne olursa olayım, ne iye yarar, siz ne olursa olun neye yarar. Bölünüyoruz. Türkiye bölünüyor.
 
“EKONOMİK OLARAK YOKUZ”
Arapların vermiş olduğu. O gericilerin, şeriat yanlıların vermiş olduğu o parayla, borçlar ayakta duruyoruz. O sıcak parayla ayakta duruyoruz. Siyaseten Amerika karar veriyor biz yapıyoruz.
 
“AMERAKA OLMASA BİZ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK BİR ÜLKE OLURUZ”
Bende istiyorum. Ben arzu etmiyor muyum. Bu genel başkanımın karşısına dikileyim. Şu Amerika laneti olmasa biz güllük gülistanlık bir ülkeyiz.


Haber ve video: İsa Şahinoğlu
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2012, 03:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER