banner392

Toçoğlu ve Gökhan Taşdeviren Pamukova’ya geldiler

MHP Sakarya Milletvekili adayları Enver Toçoğlu ve Gökhan Taşdeviren Pamukova ya geldiler. MHP ilçe teşkilatı ile birlikte vatandaşları ziyaret eden Toçoğlu ve Taşdeviren 12 Haziran seçimlerinde oy istediler.

Toçoğlu ve Gökhan Taşdeviren Pamukova’ya geldiler
Pamukova'daki cemiyetleri gezen MHP liler Cemiyetlerin haricinde parklardaki ve kahvehanelerdeki vatandaşları da ziyaret ettiler. MHP'liler vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandılar. Bir kahvehanede konuşma yapan Toçoğlu
"Biz sizin kardeşiniz, bazılarınızın da ağabeyi olarak buradayız. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Yerel seçimlerde bize çok büyük destek verdiniz. Şimdi bu desteğinizi artırarak bizimle beraber olun." diyerek vatandaşlardan destek istedi.
 
Kahvehane girişinde her ilçede olduğu gibi en yaşlı dedeyi fark eden Taşdeviren bu yaşlı amcanın elini öperek duasını istedi. Bastonuyla yaşlılık nedeniyle güçlükle ayağa kalkarak dua eden yaşlı dede "Geldin elimi öptün. Allah sizi utandırmasın, inşaAllah gönlüne göre olsun" diye dua etti.
 
MHP'li vekil adayları ve teşklilat üyeleri vatandaşlarla tek tek sohbet ettiler. Akyazı Küçücek tarafındaki diğer cemiyetlere gitmek zorunda olan Enver Toçoğlu ve Gökhan Taşdeviren partililer ve vatandaşlarla vedalaşarak Pamukovadan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2011, 03:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER