banner392

Siyasiler bugünde İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.

Pamukova da Siyasi Parti temsilcileri Pamukova’nın Sorunlarına Çözüm arayışlarına devam ediyorlar. Bu bağlamda bugünde İlçe Milli Eğitim Halil Ceylan’ı ziyaret ettiler.

Siyasiler bugünde İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ettiler.
CHP İlçe Başkanı Ece Söyler, MHP İlçe Başkanı Kemallettin Yörük, Saadet Parti ilçe yöneticisi ve grubun başkanı Ahmet Şen, Has Parti ilçe Başkanı Metin Işık, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, BBP İlçe Başkanı Salih Kahraman İlçe Müdürü Ceylan dan Pamukova da eğitimin durumu hakkında bilgiler aldılar. Ak Parti ise toplantıya yine katılmadı.
Siyasi parti temsilcilerini makamında karşılayan Halil Ceylan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirtti.
Pamukova da ki böyle bir oluşum ve hareketin amacını açıklayan Grubun Başkanı Ahmet Şen:
“Sayın müdürüm bizler parti ayrımı gözetmeksizin geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir Pamukova bırakmak için neler yapabiliriz diye bir araya geldik ve bu bağlamda kurumlarımızı gezerek onların sıkıntıları ve bizlerin onlara yapabilecek destek ve yardımların neler olabileceğini konuşmak için geldik.”dedi.
Şen: “Okullarımızda zaman zaman basından öğrendiğimiz kadarı ile uyuşturucu kullanan gençlerimiz olduğunu görüyoruz. Aşırı şekilde sinirli kavgacı gençler görüyoruz. Okul önlerinde güvenlik konusunda bazı okullarda basına çıkan olumsuzlukları görüyoruz. Bizimde ilçemizde eğer benzeri durumlar varsa hem siyasiler olarak hem de veliler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.
İlçe Millli Eğitim müdürü siyasilerin konuşmalarını dinledikten sonra Pamukova da ki okullar da herhangi bir olumsuzluk olmadığını okul idareci ve öğretmenlerin üzerine düşeni yaptığını ancak adli vakalar konusunda ise kendilerine gelen hiçbir şikayet olmadığını söyledi.
Halil Ceylan 4+4+4 yeni eğitim sistemi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Pamukova da yeni eğitim sistemine karşı tüm hazırlıkların yapıldığını söyleyen Müdür Ceylan:
“Yeni eğitim sistemi ile ilçemizde okullarımız iki bölüm olarak hizmet verecek bunun için İmam Hatip Lisesinde yeni orta okul hizmete girecek Yeni İmam Hatip Orta Okulumuz Pamukova’dan Geyve ye taşınan Askerlik Şubesi binasında hizmet verecek. Askerlik Şubesi taşındıktan sonra yeri İmam Hatip e devredildi. Diğer okullarımızda da bir ilköğretim bölümü, birde Orta Öğretim Bölümü olarak hizmet verilecek” dedi.
Pamukova da ki eğitim öğretim başarısının iyi durumda olduğunu söyleyen Ceylen, Pamukova Lisesinin İlde yapılan okullar arası bilgi yarışmasında birinci gelerek ilçe adına önemli bir başarıya imza attığını söyledi.
Pamukova’ya Taraklı’dan gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan İlçede 5 bin öğrencinin eğitim gördüğünü eğitim konusunda özellikle kaymakam’ın çok duyarlı olduğunu hizmet alma konusunda desteklerinden dolayı kaymakam a teşekkür etti. Okul önlerinde güvenliğin sağlanmasında İlçe Emniyet Müdürlüğünün de duyarlı davrandığını ve sürekli polis görevlendirildiğini söyledi.
Eğitimle ilgili yapılacak her türlü çalışmaya yardımcı olacaklarını siyasi partilerin gösterdiği duyarlılıktan dolayı onlara da teşekkür etti.
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretten sonra Parti Temsilcileri görüşmeden aldıkları bilgileri not aldılar ve ileriki günlerde de diğer kurumları ziyaret edeceklerini söylediler. Kurumların gezilmesinden sonra oluşturacakları raporları basına açıklayacaklarını söylediler.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 01:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER