banner392

Sırada Hangi kurum var?

Pamukova dan Geyve ye taşınan kurumlar götürülmeye devam ediyor. Daha önce Telekom, Sedaş, 112 gibi hizmet kurumları Geyve ye götürülmüştü, Şimdi de Telekom hattına bakan tek bakıcı vardı onu de Geyve ye götürdüler.

Sırada Hangi kurum var?
Planlı bir şekilde Pamukova da hizmet veren kurumları Geyve ye taşıyorlar. Şimdi de telefon arızalarına bakan tek bakıcı vardı. O da Geyve ye alındı. Telefonları arızalanan vatandaşlar arızaya bildiri yapacaklar bakım onarım için arıza ekibi Geyve den gelecek. Telefon kaydı almak isteyenler ile kapatmak isteyenler Geyve ye gidecek.
 
Elektrik sayaç kayıt ve kapatma işlemleri içinde Geyve ye gidiliyor. Pamukova da hizmet kurumlarının gitmesi vatandaşları rahatsız ederken hiçbir siyasi den konu ile ilgili açıklama gelmiyor. Böyle giderse kaymakamlığında Geyve ye götürüleceği söyleniyor. Sırada hangi kurumun olduğu merak ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2010, 22:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Admin
Admin - 13 yıl Önce

kendisini pamukovalı diye tanıtan ancak IP inden (88.243.248.....) son rakamlarını yazmadığımız yorumcu pamukova dan kurumlar bir bir giderken rahatsız olmuyor çünkü kendi koltuğu sanırım rahat ve akşama kadar otur orda yorum yaz emi. milletse geyve ye elektirik, geyve ye telefon parası ödemek için gitsin gelsin. senin mutlaka internet paranıda devlet ödüyordur. merak etme senin koltuk gitmez.

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

sen ve senin gibi taraflı haberciler olduğu müddetçe bu pamukova daha çok şeyler kaybedecek daha durun bakalım

SIRADAKİ HABER