banner392

Sinan Oğan Sapanca da CB adaylığını açıkladı.

Pazar Günü Sapanca’ya gelen TÜRKSAM Başkanı ve Iğdır Bağımsız Milletvekili Sinan Oğan Cumhur Başkanı aday adaylığı açıkladı.

Sinan Oğan Sapanca da CB adaylığını açıkladı.

Sapanca Kırkpınar da Gönül Sofrası Bungola Otel ve Restaurant ta dinleyenlere hitaben konuşan Sinan Oğan, Üçüncü itifaktan bahsetti.

Çok çarpıcı açklamalar da yaptı.

Türkiye de kimin Cumhurbaşkanı olacağını “Kandil değil. Türk Milleti karar verecektir.”dedi.

Recep Tayip Erdoğan 20 yıldır yıpranmış bir adaydır. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu Gazi Mecliste başkan yardımcısı HDP li. Sırtını PKK ya dayayan bu siyası organizasyon diyorki: “Önümüzdeki süreçte Türkiye de biz kimi istersek o Cumhurbaşkanı olacak. Tıpış Tıpış bize gelecekler” diyor.

Kendimizi Milliyetçi Atatürk Milliyetçisi, Atatürkçü Milliyet perver. Vatanperver, ulusalcı. Nasıl Tanımlarsanız tanımlayın, Ortak Paydası Atatürk ün kurmuş olduğu Cumhuriyet olan. Vatan ve Millet olan insanlar: Dışarda durup izleyecekmiyiz, İyi kötü arasından hangisi daha iyi, Hangisi az kötü mü diyecek. Siz hangi tür milliyetçi ve oyunuzu Atatürk Partisine verecekseniz gönül rahatlığı ile verin. Ama “Milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım”. Diyen birisine oy vermeyecekseniz. ki ben Milliyetçi biriyim diyen birinin Türkçülükle Türklüğü ayaklar antına alan birinin Türkçülükle Kürçülüğün hangisi daha iyi, hangisi az kötü mü diye oy vereceğiz

Siz eğer oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisine verecekseniz gönül rahatlığı ile verin. Böyle düşünen bir insan Türk Miliyetçisine oy verir mi, verir. Gönül rahatlığı ile verir.

NE KADAR MHP YE OY VAR.

Yüzde 8, yüzde 10, bu oyların yarısı gönül rahatlığı ile milliyetçi adaya oy verir. İyi partinin oyları yüzde 14 iyi partililerin yarısı Milliyetçi bir adaya oy verir.

Demokrasinin yarısı Diyarbakır’dan geçer diyen sayın Kılıçtaroğluna “Hayır” Demokrasinin yolu Gazi Meclisten geçer diyen İyi Partililerin yarıs Kılıçtaroğluna oy vermeyecek

ÜÇÜNCÜ YOL (3. İTİFAK) TÜRKİYE İTİFAKI

Yine CHP lilerin yarısı gönül rahatlığı ile bir millyetçi adaya oy verir. Zafer Partileler. (son günlerde oy oranı yüzde 3 görünüyor ama) Onların oyları daha yüksek olacaktır. Onlar gönül rahatlığıyla Türk Milliyetçisine oy verir.

Birde siasi partilerin bir araya geldiği Cumhur itifakı dışında kalan PKK ve Bölücü cenahtan olmayan Milli Cephede olan yaklaşık 12 partinin bir araya gelerek oluşturduğu bir Türkiye İttifakı var. Onlarında yüzde 7 in üzerinde oylar olacağı tahmin ediliyor. Onlarda gönül rahatlığıyla herhangi bir Türk Milliyetçisine oy verir.

Bugün zaten bu hesapları yaptığınızda Kamuoyunda yüzde 25 civarında kararsiz seçmen listesinin bir karşılığını buluyorsun.

Demokrasinin yolu Diyarbakırdan geçer diyenlerin Cumhur Başkanı adayı var. Siyasal İslamcıların Cumhur Başkanı adayı var. Kürtçülerin, Bölücülerin Cumhur Başkanı adayı var. Ama Ben Türk Milliyetçisiyim, Ben Atatürkçüyüm diyen, Ben Milliyetçiyim, Ben Ulusalcıyım diyenlerin bu ülkenin birliğine ve beraberliğine hep beraber her şeyin üztünde tutanların Bir Cumhur Başkanı adayı şimdiye kadar neden yuktu. Bu soruyu kendimize solalım. Bundan sonra eğer böyle bir adam varsa

Ki var: O ZAMAN BİZ NE YAPABİLİRİZ Sorusunu kendimize sormamız lazım.

BAĞIMSIZ ADAYIN İLK ŞARTI 100 BİN İMZA TOPLAMAK.

Öncelikle Yüz bin imzayı toplayacak organizasyonu yapacağız. İl il her Türk Dünyasına gönül vermiş Sivil Toplum Kuruluşlarımız. Ki Türkiye de maalesef ki, Türk Dünyası diyen. Çok fazla siyasetçi yok.

Geçenlerde twitter da bir akın başlamıştı “Kendi misyonunu, kendini bir kelimeyle anlat” diye.

Nebati kendini tarif etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu kendini tatil olarak ifade etti. Sayın Kılıçtaroğlu Zam dedi. Sayın Erdoğan Türkiye, dedi. Sayın Yavaş Ankara dedi. Sayın Özdağ Türk Milleti dedi.

BİZ İSE TÜRK DÜNYASI DEDİK.(Videoyu izlemlek için altaki fotoya tıkla)

Diyen Sinan Oğan: Siyasetteki bizim temel misyonlarımız’dan biri olan Türkiye nin Türk Dünyası ile Entegrasyonu. Elbetteki biz batıya dönük bir toplumuz.  Batı ile ilişkilerimiz olacak. İslam Coğrafyası ile ilişkilerimiz olacak. Ama ana merkezimiz bizim TÜRK DÜNYASI olacak.

Son günlerde gördük ki Türkiye’nin dostu Türk Dünyası.

Türkiyeyi yönetmek için ya yüzde 51 e sahip olmalısınız. Ya da o yüzde 40 alanı yönetecek minimum yüzde 10 civarında oy almaya talip olmalısınız. Biz öncelikle 1. Aşamada buna talipiz. Ama bu şu demek değil. Aklınızdan geçen soruyu cevaplayayım.

Kazanmaya odaklanmayan Cumhur Başkanı adayı mı olur? Sizin hedefiniz yüzde 10 mu? Değil. Elbetteki biz sahaya çıkıyorsak kazanmayı hedefliyeceğiz. Öncelikle birinci hedefimiz. Ana Kitleyi bir araya toplamak.

Şu an benim önümde bir promtır yok. Ceryan gittiğinde mikrofon bozuluğundan durup kalacak bir siyasetçi değiliz biz. Söylediği her şeyin altı dolu olan bir siyasetçiyiz biz.

Yarın öbür gün Demirtaş aday olduğunda, Kılıçtaroğlu ve Erdoğan aday olduğunda, birde bu kardeşiniz aday olduğunda, karşı karşıya geldiğimizde emin olunuz, hepsiyle başarılı bir şeklde mücedele edecek yüreğimizde var. Bilgimizde var. Yüreğimizde var.

Rahmetli Özal parti kurdu. Ben Ortaokula gidiyordum Iğdır’a geldi. İlk Mitinglerinden birisini Iğdır da yaptı. Emin olun o gün Iğdır da Turgut Özal ın mitinginde bu kadar insan yoktu. Ama seçim snuçlarına bir baktık ki. Özal tek başana iktidar oldu…

SİNAN OĞAN BİZİM SORULARIMIZI DA CEVAPLADI. (Not Alttaki linke tıkla ve izle)

Pamukovahaber.com Kurucu ve editörü Mehmet Yavuz un sorularını da yanıtlayan Sinan Oğan çok çarpıçı açıklamarda bulundu.

Mehmet Yavuz: Sayın Başkan: Ben haberlerimde de yazdım. Ülkemize gelen sığınmacılarla ilgili 72 tane (AB Avrupa Birliği) projleri ile 6 milyar EURO para ömesi yapılmış. Bu projelerde genelde Türkiye de Türk Nüfusunu geriletecek ve sığınmacıların çağalacağı bir sistem gibi onlara destek ve yardım edici gibi görünüyor. bununla ilgili bildiklerinizi Türk Milletine anlatır mısınız?

Sinan Oğan tüm bildiklerini söyle anlattı.

“Arkadaşlar bu meseleyi 2012 yılından beri inceleyen birisi olarak o kadar farklı şeyler görüyorum ki. TÜRKSAM  de bir Göç Enstütüsü kurduk. Göç Entütüsünün en önmeli görevlerinden biri Türkiye ye yönelik göçleri yakından incelemek. İncelerken bir çok mevzu ile karşı karşıyla geldik.

1.si DEVLET SIRRI DİYE BİŞEY GETİRMİŞLER. Türkiye de Örneğin Sakarya da ne kadar Suriyeli olduğunu söylüyorlar ama, Ne kadar Afganlı olmak devlet sırına giriyormuş. Kayseri’de ne kadar Iraklı olduğunu, Ankara da ne kadar İranlı olduğunu, İstanbul’da ne kadar Afrikalı olduğunu siz müracaat ettiğinizde size devlet söylemiyor. İlgili Göç İdaresi Kurumu söylemiyor.

2.husus: AB (Avrupa Birliğinin Temel Amacı: Türkiye de Suriyelilerin kalması, geri gitmesinide istemiyorlar. Türkiye de kalsın istiyorlar. Bununla ilgili projeler yapıyorlar. Ancak burada Ümmetçi Siyasetle Meşur olan Siyasal İslamcıların AB nin ötesinde bir hedefi var.

Oda Türkiye deki hakım unsur olan TÜRK UNSURUNU YOK ETMEK. Onun içindir: Balkan Türklerine karşı çok daha üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Onun içinde Türkiye de insanlar Türküm demekten çekiniyorlardı. Maalesef. Hiç unutmam Türk Bayrağıyla gezen bir genci polisler durdurup üzerindeki bayağı tişörtü çıkartırmışlardı. Bunun Türkiye de Stadyumda başkalarını rahatsiz edeci birunsur olduğunu söylemişlerdi. Bugünleden geçti bu ülke ve bugün Türkiye de bir doğum rakamı vericem sadece Türk kadının dourganlık oranı 1.3. bir Arap kadının dourganlık oranı (eğer Şam da yaşıyorsa) Halep te yaşıyorsa 2. 7 den 3.3 arasında değişiyor.

Bir Suriyeli kadın Suriyede yaşarsa 2.3 ile 2. 7 arasında değişiyor. Aynı Suriyeli kadan Türkiye ye gelse. Sığanmacı olarak gelse dourganlık oranı otomatik olarak 5.3 ile 5. 9 a çıkıyor. Bunu biri bize açıklasın. Demek ki başka bir şey oldu. Sonra:

Rahmetli Kemal Sunal’ın bir filmi vardı. “Bu kadar çoluk çoçuk oldukça para alıyordu. Bayağı bir zengin oluyordu.

Bir Suriyeli Türkiye de çocuk yardımına muracat ettiğinde Türkiye Cumhuriyetinin ilgili organları ona diyorki. Senin 3 çocuğun var sana para olmaz. 4 çocuk ve üzeri olursa ancçak o zaman para veririz diyor. Bu arkadaşlar hemen 4 çocuk ve daha fazlasını yapmaya başlıyor. NE KADAR ÇOCUK O KADAR PARA.

Bu sistem Türkiye de tesadüfen kurgulanmış olamaz. 4 ve üzeri çocuk sahibi olan bir Suriyeli sığnmacı hem çocuk parası alıyor, hemde anne babasına ilave yardım yapılıyor.

Zaten hastahnesi bedava.  Zaten tedavisi bedava. Türkiyede özellikle de Arap Coğrafyasından gelenlerin burada yerleşmeleri ili Türk Nüfusu seyreltilmek isteniyor. Şu an ne kadar insanın Türkiye de ev satın alma yoluyla vatandaşlık alması yoluyla, ve diğer yollarla ne kadar insanın vatandaş yapılığı bilinmiyor.

Bu ülke için hiçbir şey vermeden gelip bedavadan vatandaş olmaları ve bir ev alıp onuda pahalıya satan ve vatandaşlığada cebeni koyan bir anlayışın herhalde iyi bir anlayış olacağını duşunmuyorsunuz. ?

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2022, 14:14

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER