banner392

Serbes: Süreci şeffaf yürüttüm, hiçbir pazarlık içinde olmadım

CHP’ye katılan Ender Serbes, katılma sürecini şeffaf bir şekilde yürüttüğünü, hiçbir konuda pazarlık yapmadığını ve CHP İl Başkanlığı’na önceden detaylı bilgi verdiğini söyledi.

Serbes: Süreci şeffaf yürüttüm, hiçbir pazarlık içinde olmadım

HİÇ BİR PAZARLIK İÇİNDE OLMADIM

Ender Serbes, yaptığı açıklamada, bir süredir kamuoyunda CHP’ye katılış süreci ile ilgili bir takım tartışmalar yapıldığını hatırlattı. Bu tartışmalara cevap veren Serbes, öncelikle hiç kimseye rakip olmadığını, hiç bir konuda pazarlık yapmadığını, mevki ve makam sözü almadığını ifade etti. Serbes, Daha öncede belirttiğim gibi CHP ve millet ittifakına, milletimizin ve ülkemizin umudu olması sebebiyle katıldım. Bu umuda ortak olmak, katkıda bulunmak ve partime bir nefer olarak çalışmak için dahil oldum.” dedi.

DETAYLI BİLGİ VERDİM

CHP Genel Merkezi’den partiye katılması konusunda davet aldığını ifade eden Serbes, CHP’ye katılmaya karar verdikten sonra, süreci gizli saklı değil, şeffaf bir şekilde yürüttüğünü vurguladı. Katılımın ne şekilde olacağı netlik kazanınca, CHP İl Başkanlığı’na gittiğini anlatan Serbes, Burada İl Başkanımız Sayın Ecevit Keleş’e katılım süreciyle ilgili bilgi verdim. Katılımın Ankara’da ne şekilde olacağını, kimlerle gideceğimi detaylı bir şekilde anlattım. ‘Hayırlı olsun’ temennisiyle görüşmeden ayrıldım. Sakarya’dabiz bir bütünüz ve uyum içinde olacağız.” diye konuştu.

YÜK BİR HEYACAN VAR

Toplumun dertleriyle dertlenen Millet İttifakı ve CHP’ye büyük teveccühün olduğunu dile getiren Serbes, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da CHP’nin giderek güç kazandığını kaydetti. CHP teşkilatlarında çok büyük bir heyecan ve moral olduğunun altını çizen Serbes, Sevgi, saygı ve dayanışma ile moral ve motivasyonumuzu daha da yükselteceğiz. Hiç bir mevki, makam gözetmeksizin milletimiz için bir nefer olarak çalışacağız. Heyecanımız çok büyük. Milletimizin geleceğe dair umudunu boşa çıkarmayacağız. Birlik, beraberlik içinde milletimizin hizmetinde olacağız. Bu şekilde hem Sakarya, hem de ülkemiz kazanacak. Hizmet heyecanımızı, motivasyonumuzu etkileyecek her türlü tartışmalardan uzak kalacağız. Sakarya’da bütün teşkilatlarımız olarak el ele, kol kola milletimize odaklanacağız.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2022, 06:39

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER