banner392

Serbes: Milleti kuru ekmeğe, kendilerini saraylara layık görüyorlar

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, iktidarın milleti kuru ekmeğe, kendisini saraylara layık gördüğünü belirterek, “Hep diyorduk bunlar artık millete karşı kör diye, haklıymışız.” dedi.

Serbes: Milleti kuru ekmeğe, kendilerini saraylara layık görüyorlar

LLETİN KURU EKMEK YEMESİ UMURLARINDA DEĞİL

Ender Serbes, yaptığı açıklamada, önceki gün TBMMde CHPli bir milletvekilinin Millet aç, Midesine kuru ekmek dışında bir şey girmiyorifadeleri üzerine AKPli bir vekilen O zaman aç değiller’ şeklinde karşılık verdiğini hatırlattı. İktidarın artık millete kuru ekmeği layık gördüğünü kaydeden Serbes, “İster iyi niyetle söylensin, ister bir anda söylesin bu millet için kabul edilemez bir sözdür. Ne demek kuru ekmek yiyorlarsa aç değildirdemek. Milletten o kadar kopmuşlar ki onlara artık kuru ekmeğe layık görmeye başladılar. Artık milletin kuru ekmek yemesi onların umurlarında değil. Bundan rahatsız olmuyorlar. Gerçekten ama gerçekten çok yazık.” diye konuştu.

BU SÖZ ASLINDA HER ŞEYİ ORTAYA KOYUYOR

AKP Denizli milletvekili Şahin Tinin aslında bu yaklaşımının milletin gelir düzeyi ve alım gücünün düşmesini apaçık ortaya koyduğunu dile getiren Serbes, açıklamasını şöyle sürdürdü: Kötü yönetim, ekonomik kriz, işsizlik, döviz kurunun önlenemez yükselişi, hayat pahalılığı başta asgari ücret olmak üzere tüm çalışanların maaşlarını eritti. Özellikle asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Milyonlarca insan gerçekten kuru ekmeğe muhtaç oldu. Millete zenginlik, refah vadeden iktidar artık bu millete kuru ekmek dışında bir şey veremiyor. Bunların zenginlik vaadleri birkaç müteahhit, yakın akraba, eş dost ile çıkar çevreleri içinmiş. Hayalleri milleti zengin etmekti ama, kendileri zengin oldu, millet kuru etmeğe muhtaç oldu.”

Serbes, toplumun her şeyi gördüğünü, farkına vardığının altını çizerek, milleti gönlünden gönden çıkaranları, milletinde ilk seçimde yol vereceğini sözlerine ekledi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER