banner392

Sedaş İşletme Şefliği geri geliyor...

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş nin özelleştirilmesinden sonra hizmetlerde meydana gelen aksamalar üzerine bakanlığa kadar konu olması, peşinden Sakarya Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy’un başkanlığında Pamukova da muhtarlarla yapılan toplantının sonucunda Geyve ye giden Elektrik Arıza nın tekrar geri gelmesi kararı çıktı.

Sedaş İşletme Şefliği geri geliyor...
11 nisan Perşembe günü Pamukova halk Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda köy ve mahalle muhtarları yanında kurum ve kuruluş yetkililerinin de katıldığı toplantıda Sepaş ile ilgili şikayetlerde dile getirmişlerdi.
 
Köy muhtarları Pamukova dan Geyve ye taşınana Elektrik arıza ekibinin tekrar geri getirilmesini, trafoların yenilenmesini, yeni aboneliklerin Pamukova da yapılamamasını eleştirmişler, Belediye fen işleri müdürü Nuri Öztürk bile belediye olarak hizmet verirken elektrik arıza ekibinin zamanında kesme bağlama işlerine yetişmede sıkıntılar çektiklerini söylemişti,
 
Şikeyetleri dinleyen vali yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun ve Sedaş Dağıtım direktörü Yunus Bekircan en kısa zamanda bu toplantı ile ilgili kararlarını açıklayacaklarını söylemişler ve ilçeden ayrılmışlardı.
 
Yaklaşık 20 gün önceki toplantı sonucu kararlarından Pamukova dan Geyve ye taşınan Elektrik Arıza ekibinin yeniden geri getirilmesi kararı çıktı.


 
Pamukova belediye internet sitesinden Başkan Keser  
“Müjdeyi verdi.” başlıkla duyurulan haberde daha önce Geyve ye taşınan Sedaş in yeniden ilçeye getirilme kararı verildiğini yazdı.
 
Elektrik arızanın Geyve ye taşınması ile yeni aboneliklerin yapılabilmesi için abonelerin Geyve ye gitmesi gerekiyordu. Sedaş İşletme Şefliğinin yeniden gelmesinden sonra her türlü abonelik açma, kapama gibi işlemler artık Pamukova da yapılabilecek.

 MUHTARLAR OLAYLA İLGİLİ ŞİKAYETLERİNİ DİLE GETİRMİŞLERDİ.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 21:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER