banner392

Sanayi Esnafı ‘Cevat Başkanla Yola Devam’ dedi

Pamukova Belediye Başkanı ve Yeniden AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Cevat Keser Sanayi Esnafı ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Sanayi Esnafı “Maceraya gerek yok. Cevat Başkanla yola devam" dedi.

Sanayi Esnafı ‘Cevat Başkanla Yola Devam’ dedi

Sanayi Esnafının büyük bir katılım sağladığı toplantıda Başkan Keser’e esnafın ilgisi yoğun oldu.

Yerel seçim takvimin açıklanmasından beri desteğin her geçen gün çığ gibi arttığı Başkan Keser’e sanayi esnafı hep bir ağızdan yüzde 70 Oy sözü verdiler.

Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay, Şoförler Odası Başkanı Rıdvan Şahin, S.S 27 Nolu Pamukova Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şaban Özzaim katıldılar.

Samimi bir ortamda gerçen yemekli toplantıda söz alan Sanayi esnafları;  “Bizler Sanayi esnafı olarak, görev yaptığı süre içerisinde eserlerini gözle gördüğümüz, kapısı halka açık olan, cadde ve sokakta yalnız başına yürürken taleplerimizi iletebildiğimiz, karşılık bulduğumuz Cevat Keser başkanımıza güçlü bir ses, güçlü bir destek vermek istiyoruz. Bizler esnafız, kışın kar çalışması yaparken, yazın asfalt çalışmasına başlarken önce Sanayi’den işe koyulan, kapısı esnafa açık bir insanın yerinde kalmasını istiyoruz” dediler.

SANAYİ ESNAFI BAŞKANDAN MEMNUN

Dükkânlarımızın eşiğine kadar asfalt istedik, döktü. Hat geçti, su patladı, asfalt bozuldu, geldi yine asfalt döktü. Sanayi Esnafları olarak sırf bir insan için bu seslenişi yapmıyoruz. Allah için beyan ediyoruz; hizmetin, alçak gönüllüğün devamı için, cadde sokakta görmeye alışık olduğumuz için “Cevat Başkanla Yola Devam diyoruz” ifadelerini kullandılar.

‘YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR’

“Başkan Keser’de bizim çok söz söylemeye, kendimizi size uzun uzun anlatmaya gerek yok. Sizler beni, ben de sizleri yakinen tanıyorum. Yaptıklarım ortada ve ileriki dönemde de yapacaklarımıza teminat noktasındadır. Ben sizlerden, daha büyük ve ses getirecek yatırım ve hizmetleri ilçemize yapabilmek adına, elimizin daha da güçlenmesi adına, Ankara’dan sesimizin daha gür çıkması adına yüzde 70 ve üzeri bir oy istiyorum. Destek sizden, Hizmet Bizden, Yardım ve Himaye ise Yüce ALLAH’tan’dır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 23:48

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER