banner392

Sakarya da CHP’nin yeni İl Başkanı Erdoğan Isır oldu.

Üç adayın yarıştığı CHP Sakarya İl Kongresinde 392 delegeden 383 ü oy kullandı. Erdoğan Isır en yakın aday Ayça Taşkent’e 73 oy fark attı, Isır 199 oy aldı. Son anda aday adayı olarak çıkan Özgür arık ise 58 oy aldı.

 Sakarya da CHP’nin yeni İl Başkanı Erdoğan Isır oldu.

 Sırma Salonda yapılan Kongrede Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa seçildi.

Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve eski milletvekili Berhan Şimşek de kongreye katıldılar.

Pamukova dan da Konrgeye katılan çok sayıda vatandaş ve partili oldu.

CHP Sakarya İl Kongresi, partililerinin kalabalık katılımıyla gerçekleşti. Kongrede mevcut il başkanı Ayça Taşkent, Özgür Arık ile Erdoğan Isır'ın listeleri yarıştı. Seçimler sonrasında Erdoğan Isır, rakiplerini geride bırakarak il başkanı seçildi.

Erdoğan Isır Pamukovadan ilk defa Sakarya İl Başkanlığı adayı sonrası kazanan ilçelerden gelen il başkanı olarak seçilmiş oldu.

Kongreya katılan 386 delgenin 199 u Erdoğan Isır’a oy Verdi. Yeniden başkan adaylı olan Ayça Taşken ise 126 delegenin oyunu aldı. Özgür Arık’a ise 58 delege oy Verdi.

İŞTE ERDOĞAN ISIRI IN YÖNETİM LİSTESİ ŞÖYLE

Hayriye Atabey, Serpil Bayhan, İbrahim Bircan, Ahu Can, Oğuz Can Curoğlu, Hikmet Çavdar, Orhan Durmuşoğlu, Levent Reşat Erdoğan, Kurtuluş İbrahimoğlu, İdris Karaman, Gül Hülya Köse, Hüseyin Kurt, Gültaç Onay, Erman Ören, Sabri Anıl Özkan, Doğu Sarı, Gülcan Sarıkaya, Muhammed Kasım Sarıteke, Nurşen Şirin ile Sedat Turgay yer aldı.   Kurultay delegeleri ise, Nurhan Aydın, İbrahim Bircan, Uğuz Can Curoğlu, Aziz Çeroğlu, Mustafa Çinal, Ali Gökpınar, Erdooğan Isır, Sabiha Işık, Ecevit Keleş, Şaban Koludra, Hüseyin Kurt, Fatma Kurtuluş, Ali Teke ile Ulaş Yusuf Konyalı 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 00:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER