banner392

Saadet Partisi Milletvekili adayları Pamukova da konuştular.

İsmet Aksoy: “Çok yakında ekonomik kriz var. Gavur gazeteleri yazıyor. Bizde de kriz yokmuş gibi gösteriliyor.” dedi

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Adayları İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım, Murat Kosova, Saadet Partisi Pamukova İlçe Başkanı Kemal Taş, İlçe yönetimi Belediye Tören Alanın da partililerin ve vatandaşların da katıldığı toplantıda Saadet Partisi Milletvekili adaylarının hedefinde AKP vardı.
Aksoy; "CHP bu memlekette 40 sene iktidar yüzü görmemiş bunla niye uğraşıyorsun."
Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı İsmet Aksoy, 40 senelik parti olduklarını, çeşitli defalarda iktidara ortak olduklarını ama asla siyaseti çirkinleştirmediklerini, karşı partilere çamur atıp küfür etmediklerini horoz dövüşü yapmadıklarını söyledi. Aksoy " Bugün Tv leri 24 saat esir etmişler satın almışlar horoz dövüşü yapıyorlar. Bu memlekette 9 senedir partinin başında bulunan başbakan 40 sene evvel iktidar olmuş olan CHP'ye sataşıyor. CHP bu memlekette 40 sene iktidar yüzü görmemiş bunla niye uğraşıyorsun. 9 senedir iktidarda ne yaptığını ortaya koysana. Bu memlekette bir dünya sorun varken memleketi yönetenlerin uğraştığı işlere bakın. Vatandaşın problemleri ile ilgilendikleri bile yok. Bu milleti hakir görüp bu politikalarla memleket idare edilemez" dedi.
Aksoy; "9 senedir iktidarda olan başbakan Sakarya da gençlerimize iş lazımken, aş, lazımken, eş lazımken çıktı stat yapacağım dedi."
Aksoy, Başbakanın geçtiğimiz günlerde Sakarya da yaptığı mitinge de değinerek " Bütün AKP li belediyelerin çalışanlarını eşleri ile beraber miting meydanlarına taşıdın, yedirdin içirdin bir de yevmiye verdin milleti oraya yığdın. 9 senedir iktidarda olan başbakan Sakarya da gençlerimize iş lazımken, aş, lazımken, eş lazımken çıktı stat yapacağım dedi. Sakarya kenarın da park yeri yapacağım dedi. Hasarlı binaları onaracakmış GÜNAYDIN. Depremden bu yana 12 yıl geçmiş söylediği bu. Bunların vatandaşın derdiyle uğraşacak halleri bile yok. Biz Saadet Partisi iktidara geleceğiz bütün bu problemleri çözeceğiz" dedi.
"Topladığı vergiyi faizciye yediriyor. Çünkü AKP kurulurken Londra da tefeci bankerlere söz verdi"
Aksoy milletin AKP döneminde fakirleştirildiğini söyleyerek, kendi iktidarlarında bir kilo şeftali bir, kilo ayva satarak bir litre mazot alındığını şimdi ise 5-6 kilo satılarak bir litre mazot alındığını çiftçinin fakirleştirildiğini belirtti. AKP nin Ekonominin büyüdüğünü ihracatın geliştiğini söylediğini ama ortada para olmadığını söyleyen Aksoy " Devlet topladığı vergiyi faizciye yediriyor. Paralar faizcilere ve tefecilere gidiyor. Neden yediriyor faizcilere? Çünkü bu AKP kurulurken Londra da tefeci bankerlere söz verdiler. Bunun başka açıklaması varsa çıksın yapsın. 9 sene geçmiş 300 ün üzerinde milletvekili vermişiz hala ver diyor. Bir kerede sen ver.” Dedi.
sen ver şu millete. Hep bu millet sana mı çalışacak." dedi.
 "Millet kandırılıyor"
Saadet Partisi Milletvekili adayı İsmet Aksoy Türkiye’nin borcu konusunda yalan söylendiğini de iddia ederek milletin kandırıldığını söyledi. Faizciler yüzünden bereket olmadığını da söyledi. Aksoy " Havuz sistemi ile bizim iktidarımızda 10 milyar kar edildi.  Bu gün havuz sistemi kurulsa 50 milyar ülke kar edecek. Ama kuramıyorlar. Çünkü diyet ödüyorlar. Biz gelir gelmez bolluk bereket getirdik Güven oyu gelemeden memurun, işçinin, emeklinin çiftçinin yüzünü güldürdük. Bunlar gibi 2023 demedik. Yine iktidara geleceğiz. Yine bolluk bereket gelecek. Bizim içimizden şimdiye kadar şaibeli adam olmaz. " dedi.
Aksoy; "Mustafa Kemal kanun çıkartmış bu ülkede zina yapmak yasaktır diye. Bu ülkenin şimdiki İmam Hatip mevzunu başbakanın hükümeti 2004 yılında zinayı yapmak serbesttir diye kanun çıkardı."
Aksoy son olarak ta ahlak ve maneviyatın çürütüldüğünü söyleyerek, İmam Hatip Mevzunu Başbakanın zamanın da İmam Hatiplerin orta kısmının kapatıldığını fuhuş yaşının 14 yaşına kadar indiğini söyledi. Aksoy " 1928 yılın da Mustafa Kemal kanun çıkartmış bu ülkede zina yapmak yasaktır diye. Ama bu ülkenin şimdiki İmam Hatip mevzunu başbakanın hükümeti 2004 yılında zinayı yapmak serbesttir diye kanun çıkardı. Kim düzeltecek bu işleri hoca efendimi gelip düzeltecek? Bu işleri devlet düzenler ve düzeltir. Türkiye bir krizin eşiğinde bütün Avrupa basını da bunu yazıyor. Ve kriz yokmuş gibi gösteriliyor günlerini görecekler diyor. Başbakan Davos ta İsrailli lere One Minute diyor. Hatta çok da hoşumuza gitti değil mi? Birde yumruk atsaydı daha da hoşumuza gidecekti. Ama sonra ne oldu özür dilemek için İsrail’e Cumhurbaşkanı gitti. Bakanlar gitti bir sürü heyet gitti. Aman İsrail'e yanlış yaptık diye. Sonra ticaretimiz 25 kat arttı. Daha dün Libya önlerinde ne işi var NATO uçaklarının dedi. Güzel bir tepkiydi , öyle de olması lazımdı. Ama iki gün sonra NATO üssü İzmir'e geldi. Neden bu şekilde dönüş yapıyor? Eli zayıf. Böyle çıkış yaptığı zaman hemen uyarıyı alıyor ve dönüş yapıyor "
İSMET AKSOY KONUŞMASININ SON BÖLÜMÜNDE TÜRKİYE BÜYÜK BİR KRİZİN EŞİĞİNDE DEDİ. KONUŞMASINI ALTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2011, 06:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER