banner392

Saadet Partisi Haziran ayı İl Toplantısını Yaptı

Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı Haziran ayı divan toplantısını İl binasında gerçekleştirdi. Aylık faaliyet raporlarının okunduğu toplantıda divan başkanlığını İl Başkanı Fahrettin Abay yaptı.

Saadet Partisi Haziran ayı İl Toplantısını Yaptı

Partisinin divan toplantısına katılan Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, seçim öncesi ve sonrası çalışmaları ve belediye faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasında Fahrettin Abay, Türkiye gündemi, ekonomik konuları, Seçim sonrası Elektriğe, mazota, Çaya ve şekere yapılan ani zamları ve İstanbul seçimlerini değerlendirdi. Sakarya’nın yerel meselelerine de yakından takipçisi olduklarının altını çizen Abay, “Ekrem Yüce’nin seçim vaatlerini hayata geçirmesini dört gözle bekliyoruz. Başta trafik, bozuk yollar, kanalizasyon, Çark deresi, Sapanca Gölü, kentsel dönüşümle deprem tedbirleri ve benzeri yatırımları heyecanla takip edeceğiz. Çünkü verilen sözler hakkıyla yapılırsa, Sakaryalı kazanacak….” dedi.

Abay, ekonomik gelişmeleri endişe verici bulduklarını ifade ederek, ekonominin tehlike sinyalleri söyledi ve şöyle devam etti;

“Cumhurbaşkanı ekonominin başına ekonomiyi bilen birini getirmez ise yaşanan sorunlar çözülmez. Köprüler, yollar yapmak ile çözülmez. İtibar diyerek israfı artırırsan, artık itibarın kalmaz. Israrla söyledik yine söylüyoruz üretim olmadan Türkiye’nin ayağa kalkması, sorunlarını çözmesi mümkün değil.”dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER