banner392

Recep Uncuoğlu Pamukova da muhtar ve esnaflarla buluştu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Pamukova ya geldi. Uncuoğlu Göl Parkta muhtarlarla yemek yedi, ayrıca esnaf ziyaretleri de yaptı.

Recep Uncuoğlu Pamukova da muhtar ve esnaflarla buluştu.

GÖLPARK TA TOPLANTI

Uncuoğlunun toplantısına Pamukova Mahallesi muhtarları katıldılar. Muhtarlarla birlikte yemek yiyen Recep Uncuoğlu Yemekten sonra muhtarlara hitaben bir konuşmada yaptı ve muhtarların da sorunlarını dinledi.

PAMUKOVA PAZAR ESNAFI DİNLENDİ

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ve Ak Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik ve gençlik kolları başkanı Ramazan Bayram da Uncuğolu na refakat ettiler.

Esnafa Ziyaretinden sonra ise Pamukova Belerdiyesinini de ziyaret eden Uncuoğlu içlerden aksaş saatlerine doğru ayrıldı.

Ak Parti Sakarya Milletvekilinin ziyaretini Sosyal Paylayşım sitesinde paylaşan Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün:

“İlçemiz ile ilgili sorunları istişare etmek için AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sn. Recep Uncuoğlu, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Aziz Burak Çelik, İl Koordinatörü Sn. Emre Tan, kıymetli Muhtarlarımız ve ilçe teşkilatının katılımı ile gerçekleşen program da Pamukova Belediyesi Gölpark Sosyal Tesislerinde bir araya geldik. Daha sonra Vekilimiz ile birlikte Ziraat Odası, Sulama Birliği, Halk Eğitim Merkezi ve Halk Pazarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı bulduk. Kıymetli dava arkadaşlarımız ile çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz” diye yazdı

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER