banner392

Pamukova’nin CHP İlçe Başkanı Fikret Uysal oldu.

Bugün Pamukova da yapılan CHP İlçe Olağan Genel Kurulu sonunda yapılan seçimde tek liste olarak başkan odayı olarak seçime giren Fikret Uysal İlçe Başkanı seçildi.

Pamukova’nin CHP İlçe Başkanı Fikret Uysal oldu.

Eski Başkan Ali Teke aday olmazken, daha önce aday olacağı söylenen İsa Şahin ise genel kurulun demokrasilerin okulu ve göstergesi olduğunu bu genel kurulda da güzel insanların yeni bir yönetim için bir araya geldiklerini gördükleri için yeni aday Fikret Uysal a yardımcı olmak için adaylıktan çekildiğini. Söyledi. Ayrıca ‘seçim öncesi saygı duyduğum büyüklerimi de dinleyerek adaylıktan çekildim, dedi.

Seçimde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra divan başkanlığına İl Başkan Erdoğan Isır ve üyelikleri Nail Türkmengil ve Haluk Atıcı seçildiler.

İlk konuşmayı eski başkan Ali Teke Yaptı. Ali Teke başkan olduğu süre de kendisine destek olan partili ve yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür etti. “ Tüm CHP ilçe örgütü ve partililerimize teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma da başarılar diliyorum’ dedi.

Konuşmalardan sonra yapılan seçim sonunda Yeni yönetim başkanı Fikret Uysal olurken yeni yönetime ve yeni yöneticiler listede yer aldılar.

Yeni seçilen Fikret Uysal seçim sonunda teşekkür konuşması yaptı. Uysal Yeni bir yönetim yeni bir anlayış ile çalışmalarına devam edeceklerini partide ayrım birleştirici ve güzel işler yapmak istediklerini söyledi. ‘Seçimde destek olan ve seçime katılan tüm partili partisiz misafir herkese teşekkür ediyorum’, dedi.

Yeni seçilen CHP yönetimi birlikte fotoğraf çekildiler.  

 

İŞTE YENİ PAMUKOVA CHP İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE.

1-Fikret Uysal (başkan)

2-Ece söyler,

3-Murat Aydoğdu,

4-Taner Gökoğlu,

5-Elveda Çakır,

6-Erdal Canbaz,

7-Mehmet Doğar,

8-İbrahim Keskin,

9-Tahsin Tan,

10-Selahattin Türkmengil,

11-Serhan Kurt,

12-İzzet Kılıç,

13-Onur Serdar Katırcı

İL DELEGELERİ

1-Ali teke,

2-Aslı Şengül,

3-Cahit Vural,

4-Fikret Uysal,

5-Hüseyin Soytürk,

6-İsa Şahinoğlu,

7-İsmail Çetintaş,

8-Turgay Kars,

9-Volkan Çakmak

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 21:28

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER