banner392

Pamukovalılar zor günlerden geçiyorlar.

Sakarya en tehlikeli “Çok yüksek Korona Tehdidi altındaki İller Grubunda” gösterildiği günden itibaren Pamukova da tedirginlik arttı. İlçede sık sık dolaşan 112 ambulans görüntüleri de vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

Pamukovalılar zor günlerden geçiyorlar.

Dün Pamukova ya gelen CHP İl Yönetimi ve Genel Başkan Yardımıcıs Engin Özkoç’un Pamukovalılarla yaptığı görüşmelerde de görüleceği gibi Pamukovalı Şoför esnafı şikayetçi, Pamukovalı Çiftçi şikayetçi, Pamukovalı Esnaf Şikayetçi.

Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri olan Oda Başkanları açık açık söylüyorlar. Durum iyi değil. Diyorlar.

Pamukova Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şaban Özzaim: “Şoförlerimiz eve ekmek götürmekte zorlanıyorlar, Kamyoncu esnafımız akaryakıt almakta zorlanıyorlar” diyor.

Muhtarlar köylerine yapılan hizmetlerden memnun değiller.

Yine Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya “çiftçiler gübre ve ilaçlara yapıyan zamlardan etkilendiler. Üterim yapabilmek için satın alacakları gübe ve ilaç paralırının olmadığından şikayetçiler. Bankalara olan borçlarını ödeyemiyorlar” diyor

Pamukova’nın en kalabalık üyesine sahip Pamukova Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Başkanı Sabri Günay ise Pamukova Esnafının zor günler yaşadığını söylüyor. Sabri Başkanı Engin Öçkoç’a Esnagın durumun anlatıyor: “Esnafımız uzun süredir iş yapamadı. Korona sürcecinde esnafa desek olarak 3 aylık kirası ödensine diye para varildi. Ancak esnafımız 1 yıldır işi kapalı, özellikle kahve işleten esnaflarımız hep kapalı evlerine nereden ekmek götürebilecek durulda değiller” diyor.

Engin Özkoç Pamkukovalıları dikakkatle dinliyor. Onlara söz veriyor. “Sizlerini sorunlanınızı TBMM ne taşıyacağım. Bakarlara aktaracağım.” Diyor.

Ancak vatandaş sadece işlerinin durmasından değil. Şimdi birde Sakarya nın Kırmızı renklere bürünmesinden endişe duyduğu gibi, işsizlik tenden muzdarip, Pamukova da çalışan Ak Gıda gibi bir fabrika dışında işleri yaarm zamanlı yada peyderpey çalıtıklaır için yeni iş alanlarıda ne zaman kurulur oda insanları tedirgini ediyor. Günler geçiyor düğünler yapılamıyor. Cenazelere katılınamıyor. Tüm bu sıkıntılar insanların yüzlerine yansıyor.

DUN PAMUKOVAYA GELEN CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN ÖZKOÇ

Gercekten umut oldu. Gittiği yerlerden eli dolu döndü. Çünkü heybesine çok sayıda dertli insanların hakeyelerini aldı. Pamukova hikayeleri sanırız önümüzdeki Partilerin Salı Günleri yapacakları Grup Toplantılarına yansıyacaktır.

ŞİMDİ BİZDE DEĞİŞİK KESİMLERİN HİKAYELERİNİ BURADAN VİDEO ALARAK VERİYORUZ. BAKALIM BU HİKAYELERİNİ NE KADARINI ANKARA DUYACAK.

PAMUKOVA AHİLER BARAJI HİKAYESİ

PAMUKOVA ÇİFTÇİSİNİN HİKAYESİ

PAMUKOVA ESNAFININ HİKAYESİ

Not: Şoför Esnafınının hakiyesini öneki haerimizde vermiştik.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2021, 18:22

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER